Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/nők ilyen pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők ilyen pasival lennétek eggyütt? (többi lent képpel! )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

22 éves és még nem volt nővel, de családcentrikus ember és a hosszú párkapcsolatok híve és mindent megtenne a párjáért.

2012. nov. 7. 01:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát ez bearanyozta a napomat. :)) Örülök, hogy létezik még ilyen gondolkodásmódú fiú a korosztályomból.
2012. nov. 7. 02:00
 12/20 anonim ***** válasza:
koszonom a gyors kioktatast,mint irtam is,ertem en,hogy az elgondolas mukodik.talan en vagyok tul gyakorlatias,es csak akkor mondom,hogy a hosszu parkapcsolat hive vagyok,ha valoban tulestem nehany hosszu parkapcsolaton.nincs az elgondolassal semmi baj,az csak jo,ha valaki ilyen hatarozott.ennyi.
2012. nov. 7. 02:18
 13/20 anonim ***** válasza:

Az utolsó néhány szánalom véleményére ne adj...

"csak akkor mondom,hogy a hosszu parkapcsolat hive vagyok,ha valoban tulestem nehany hosszu parkapcsolaton"

Ugyan mért kéne túlesni nemtudomhány kapcsolat (csalódáson, síráson, stb.), hogy valaki tudja, hogy mit akar? Semmi értelme nincs. Ha valaki egy embert akar találni, akivel együtt marad élete végéig, szíve joga, nem kell ehhez semmilyen tapasztalat. Ha valaki alapból csak hosszú párkapcsolatot képzel el, mért ne tehetné? Nem vagyunk egyformák, az a baj, hogy magadból indulsz ki.

2012. nov. 7. 12:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát nem is adok az ilyeneket lelőni kéne!
2012. nov. 7. 12:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Én azért hiszek abban, hogy az első kapcsolatom komolyabb lesz, mert lehet a sors is ezt szeretné. Meg nem szoktam ilyen buta libákkal leállni, akiknél a kisugárzásukon is látszik, hogy olyanok amilyenek. Külsőleg csak azt nézem, hogy milyen az arca a szeme, és ha tetszik akkor nézem, hogy kedves e. A baj az, hogy eddig csak olyanoknál próbálkoztam akiknek már régóta van párkapcsolatuk, és emiatt eléggé önbizalom hiányos lettem, és nem igazán merek ismerkedni.
2012. nov. 7. 12:30
 16/20 A kérdező kommentje:
És levélbe le is írtam neked olyan 10 perce, hogyha bajod van velem akkor itt beszéljük meg, mert a címemet is megadtam.
2012. nov. 7. 12:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Ezeket a trágár válaszokat meg jeleztem a moderátoroknak és remélhetőleg mind törlik. És nem akarok elkanyarodni a témáktól akiknek bajuk van ne ide írjanak, hanem jöjjenek ide, ami a levélben benne van. Köszönöm!
2012. nov. 7. 12:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Miért egyedül nem mernél jönni? Ilyen beszari vagy?
2012. nov. 7. 14:38
 19/20 A kérdező kommentje:

Azt ne felejtsétek el, hogy ti kezdtétek el az egészet, és ti miattatok lettem agresszív, mert ti irtattok idegesítő dolgokat, mikor csak egy normális kérdést tettem fel. És megkérnélek titeket, hogy ne irkáljatok ide, mert NŐK válaszát szeretném csak.

Megkérem a moderátorokat, hogy töröljék ki ezt a kommentet meg a többit is amit írtam. És jó lenne, ha az ilyen embereket törölnétek. Köszönöm!

2012. nov. 7. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egy beteg és sérült ember vagy, és ha ilyen a viselkedésed még kutyád se lesz nem hogy barátnőd

20/L

2012. dec. 31. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!