Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzen egy fiú barátnőt akinek még nem volt és nem csókolózott?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:

először én ajánlanám neked a vírtuális ismerkedéset ha félénkebb vagy, viszont ha nem akár oda si mehetsz vhol 1 csajhoz

nekem se volt bnőm soha és nem is smárotlam pedig 17 vagyok :/

még most is félek kezdeményezni, de neked sok sikert

2009. aug. 12. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy hány éves vagy. Ha elég nagy vagy menj el bulikba és igyál meg 1-2 sört. Annyit, hogy érezd a hatását de ne látszódjon rajtad. Úgy már mindent másképp fogsz látni. Mindenkinek nehéz a kezdeményezés. Menj oda egy lányhoz mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga. Nem baj ha bénázol, a lányok szeretik. De a bénázás után ne kérj egyből bocsánatot, hanem próbáld viccesre fordítani a helyzetet.
2009. aug. 12. 22:39
 3/8 A kérdező kommentje:

de én nem találok sehol semmilyen oldalt

mit tegyek?

2009. aug. 13. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:
ajánlana valaki egyet-kettőt
2009. aug. 13. 18:15
 5/8 A kérdező kommentje:
amúgy 13
2009. aug. 13. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:

13? xD

előtted van az élet...

33 évesen már gáz lenne, de 13? :D

Hidd el h minden jönni fog, ahogy jönnie kell:)

2009. nov. 19. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:

én 22 vagyok.

az már gáz?

2009. nov. 19. 18:16
 8/8 thedani ***** válasza:

Bazzeg, 13 évesen már aggódsz hogy nincs csajod? Még gyerek vagy, ne csajozz, arra még lesz időd. A végén még aggódni kezdesz hogy szűzen halsz meg. :) Azt már el sem akarom képzelni hogy mi lesz ha becsajozol végül és nemi életet is akartok majd élni, na ott lesznek még nagy hibák. Nekem 20 évesen volt az első barátnőm, hidd el te is várhatsz még.

21\F V.D.

2009. nov. 19. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!