Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok titeket ez zavarna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket ez zavarna? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval, én utálok a pasim ismerőseivel találkozni, mert attól félek, h majd azt mondják a hátam mögött h kövér vagyok... 160 cm 55 kg vagyok, tudom, hogy így nem olyan sok, de van rajtam vagy 2 kg plusz amit nem tudok leadni, pedig eléggé zavar. Ez amúgy nem látszik sehol, csak egy picit vastagnak érzem a combjaimat. Szóval szerintetek emiatt szégyellhet a párom??? Azt mondja, hogy csinos vagyok, de sosem tudom elhinni. 18/L
2009. aug. 12. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
ne feszélyezzen ez.van akin 15kg plussz van mégsem zavarja,ne a haverjainak akarj megfelelni,hanem neki,és magadnak.ne érezd cikinek.igy szeret.
2009. aug. 12. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
komolyan mondom neked, örülj neki, hogy 18 éves lány létedre ez a leghatalmasabb problémád az életben, hogy van rajtad 2 KILOGRAMM felesleg...
2009. aug. 12. 17:33
 3/7 A kérdező kommentje:
hidd el nem ez a legnagyobb problémám, de most nem fogom nektek mindet felsorolni fontossági sorrendben...:S
2009. aug. 12. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is 160 cm vagyok és 55 kg. Rajtam is van felesleg. És? Kit érdekel? Nincs ugyan barátom, de attól még tudom magamról, hogy csinos vagyok. Amikor volt barátom, ő sem emelte fel a szavát ellene. Örült, hogy van rajtam valamit fongi. A barátod veled van, tehát szeret téged, és szereti azt a 2 kilódat is hidd el. A haverjai meg ilyen miatt biztos, hogy nem fognak kövérnek titulálni. És különben se akarj megfelelni mindenkinek. Elég magadnak. A barátod meg látod, hogy csinosnak lát. Hol itt a probléma?
2009. aug. 12. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk kivel jársz?a Sráccal vagy a haverjaival,kinek "kell"tetszened?
2009. aug. 12. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:
A sráccal járok, de ha a haverjai mondanak rólam neki valami ilyesmit, akkor már lehet, hogy nem sokáig...
2009. aug. 12. 19:23
 7/7 General ***** válasza:

ha a srácnak tetszel és ő elég magabiztos, akkor senki véleménye nem fogja megváltoztatni az övét. egyébként kezdj el csinálni vmi gyakorlatot a combodra mert attol formásodni fog és már magától az edzéstől jobban fogod érezni magad hiszen TESZEL azért, hogy jól nézz ki. ja és ne kilókban mérd azt, hogy mennyire nézel ki jól

23/f

2009. aug. 12. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!