Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha egy lány szép és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lány szép és szexi az egyből azt jelenti, hogy csak szexre kell? 21/L

Figyelt kérdés

Elég sok srácnak tetszem, mert szép alakom van (nagy melleim, vékony derekam, formás seggem és lábaim), ehhez szép arc és hosszú haj társul. Ennek ellenére 4 éve nincs párkapcsolatom. Nem hinném, hogy ez az értelmi képességeimnek tudható be, mert amúgy orvostanhallgató vagyok. Nem vagyok bunkó az emberekkel, nem vagyok egy hisztis pics* sem. Járok társaságba és könnyen ismerkedem. A barátaim mind meg vannak lepődve, hogy egy ilyen lánynak hogy hogy nincs barátja. A fiúkkal mindig a következő zajlik le: megismerkedünk, randizunk, látszólag teljesen odavannak értem, majd kb. a 3. randin próbálnak felcipelni a lakásukra, majd szexet kezdeményeznek. Ez után közlik, hogy mennyire szép, okos, kedves lány vagyok, de nem akarnak párkapcsolatot, mert... majd jön valami sablon szöveg. Ha a 3. randin lefekszem valakivel, akkor is ez a vége, ha nem fekszem le, hanem javaslom, hogy várjunk még ezzel, akkor is ez a vége. Magyarul mindenki nagyon imád, csak nem akar velem járni. Én egyszerűen nem értem, hogy mi az oka, hogy minden fiú ennyire alkalmatlannak talál egy párkapcsolatra, (de persze szexelni mindenki akar).

Ne értsetek félre, nem szeretnék ezen az oldalon ismerkedni, csak választ kapni a kérdésemre. Köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni.

2012. nov. 6. 12:34
1 2 3
 21/25 macintosh ***** válasza:
Szerintem egyszerûen csak arról van szó, hogy félnek attól, hogy állandóan félniük kell a féltékenységtôl. Arra gondolok, hogy ha szép és okos és tökéletes vagy a leírás alapján, akkor ha belédszeretnek örökké félniük kell, hogy mikor csábít el valaki vagy flörtöl veleld. Ez rettenetes érzés és hatványozottan igaz, ha szép, helyes, tökéletes a lány. Ôrjítô érzés amit nem akarnak bevállani, mert magukból indulnak ki és nem tudják elképzelni, hogy egy nô ha szeret teljesen másképp mûködik, mint mi férfiak. A nôk ha szerelmesek, akár egy életen át soha nem csalnék meg a szeretett férfit, de mivan ha elmúlik a szerelem (pedig elmúlik). Félnek a hosszú kapcsolattól veled és pont. 43/F
2012. nov. 7. 08:21
 22/25 anonim ***** válasza:

Ez igaz lehet utolsó,ha a pasinak nincsen semmi önbizalma,ha van akkor csak a ,,fullos" nőket keresi nyilván ami neki megfelel,tehát nem elégszik meg.

Én úgy vagyok vele,ha a csaj menni akar hát akkor menjen.Legyen csak kirívó és szép,sajnos egyre kevesebb a szexi csaj.

2012. nov. 7. 09:04
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok bunkó az emberekkel, nem vagyok egy hisztis pics* sem. Járok társaságba és könnyen ismerkedem. A barátaim mind meg vannak lepődve, hogy egy ilyen lánynak hogy hogy nincs barátja.

Ez jó tulajdonság egy lánynál nekem bejönne. Sok fériban csak a szex jár a fejében evvel sajnos nem lehet mit kezdnei. Nem feltétlenül kellenél szexre persze előbb utóbb oda jutnák ki persze ha neked is jó... ezt csak úgy leírtam példának.

2012. nov. 7. 10:56
 24/25 anonim ***** válasza:
Hidd el vannak normális pasik,akiknek a belsőd is fog kelleni,és nem csak a külsőd!A szex pedig nagyon nem minden....
2012. nov. 12. 12:33
 25/25 anonim válasza:
sztem itt azzal van a baj,hogy vagy rosszul látsz vagy elilyeszted a fiúkat a nagyképűségeddel
2013. febr. 1. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!