Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kellene várnom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet eddig mindig csak a szexe menttem nem vártam tul sokat a lánynál,szóval egy pár nap és már sikerült is ágyba vinnem! De most van egy teljesen uj kapcsolatom amitt nem is akarok elkurni,szóval az a helyzet nem tudom mégis menyi idöt kellene várnom ugy körülbelül,hogy ne rontsam el?én 22 f a lány 20!
2009. aug. 12. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy a lány mit akar. Ha látod rajta mondjuk 2 hét múlva, hogy akarja, akkor csak nyugodtan. Meg 2 hét múlva beszélhetsz is vele, hogy ő mit gondol, és mennyi idő az, ami után ő lefekszik egy pasival. Majd kialakul. De két hétnél előbb ne akarj szexelni, ha előbb csinálod, akkor komolytalannal fogsz tűnni és arra fog gondolni, hogy csak arra kell.
2009. aug. 12. 16:13
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem egyszerűen csak ismerd meg előtte, ennyi. Ha beleszeretsz, vagy kezdesz beleszeretni, akkor meglátod, neked is többet fog jelenteni vele a szex. Ha meg nem akkor nem értem minek pazarolnád rá az időd...
2009. aug. 12. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem 4-5honap,az nem keves es nem is sok,sztem ennyit lehet varni,addigra mar erzelmek is lesznek,es elegge megismeritek egymast.
2009. aug. 12. 16:17
 4/11 A kérdező kommentje:
4-5 honap? hüüü az elég sok bár kinek,hogy!
2009. aug. 12. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 4-5 hónapot biztosan nem várnák, az tényleg sok pedig én lány vok.

Várd meg még ő akarja és ne nyomulj. Kb. 1 hónap sztem elég, ha nem szűz a csaj

2009. aug. 12. 16:27
 6/11 A kérdező kommentje:
áhh már nem szüz!
2009. aug. 12. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor max 1 hónap, ha addíg rád nem mászik! Ebben az esetben egy percet se várjál, hiszen őt is akarja.
2009. aug. 12. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
igen, olyan 1-2 hónap szerintem is ideális... amúgy kössz a kérdést, én is pont hasonlót akartam feltenni :D szerintem mi maradunk olyan 1-1,5 hónapnál
2009. aug. 12. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:

volt pasi,akivel vártam 2 honapot...de minek,nem müködött...

páromra gyakorlatilag én másztam rá 2.talin,ennek 2 éve,és ugyanugy imádom...

nemigazán függ ettől semmi

(4-5 honapos hozzászolo párkapcsolatait azért megnézném...mikor még szüz vki,ok,legyen,várjon...de azért nah..-5 honap már elvetemültség:D)

22/L

2009. aug. 12. 19:29
 10/11 General ***** válasza:
hoho 19:29 abszolut egyetértek! na meg ugye a csaj is már 20 éves! hova kell várni?! 2-3 hét! ráadásul (nem rád gondolok kedves kérdésíró) azok a lányok akik várnak 4-5 hónapot mit csinálnak ha ennyi idő után kiderül, hogy a srác egy kontár az ágyban és borzasztó vele? vagy hogy mégsem ezt várták? azért én kiváncsi vagyok ezeknek a lányoknak a véleményére... írok is kérdést!
2009. aug. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!