Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jó nő az aki lefekszik fűvel-fával vagy az aki csak akkor fekszik le féefival ha szereti azt a férfit?
Kedves utolsó!
Ezzel az erővel már elmehetek kurv*zni is. A lehető legtapasztaltabb, nem lelkizik, és viszonylag olcsó mert nem kell meghívni sehova, stb. De én ennél kicsit többre vágyom, maradok azoknál a nőknél akik megválogatják kivel fekszenek össze. Ez nem apácaság, hanem józan ész kérdése.
Oké kérdező, neked ezek az elveid, az álláspontod, nekem meg az amit leírtam, hogy milyennek szeretném látni a nőket. Hidd el, könnyebb volna a férfitársadalomnak, ha mind olyan nyitott volna a jóra. De sokan mint a sündisznó, úgy gubóznak , úgy védekeznek, hogy nehogy meg legyenek döfködve, és jólérezzék véletlenül is magukat.
Az élet nem tündérmese, szerintem nem kéne ezekben a romantikus regény/ filmek által sigallt örökké tartó szerelem ,meg engem a hercegemnek megkell hódítania féle baromságokban annyira hinniük a nőknek, főleg a mai világban nem, még a 80 éves öreganyám idejében ez lehet,hogy így ment, eldédelgették egymást egy lassú, teszetosza világban, ahol még volt jövőkép. Ma már nem érdemes családot alapítani, a világ gyors, karrierista, erőszakos és mérgező. Nincs még 50 % esély sem a biztos, hosszú élettel teli jövőre. ILyen jövőbe nem is érdemes családalapítási, hosszútávú párkapcsoalti tündérmese álmokat dédelgetni. Pár hónap alatt válnak el a házasok, akik még hetekkel ezelőtt szerették egymást, de a világ ,a körülmények közbeszóltak, és elhidegültek, mert nincs meg a közeg a kiegyensúlyozott párkapcsolatokra. Érdemes ebben a rövid, szemét életben kihasználni minden pillanatot a gyönyörökre, nem ilyen álomlagzikra készülődgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!