Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a jó nő az aki lefekszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jó nő az aki lefekszik fűvel-fával vagy az aki csak akkor fekszik le féefival ha szereti azt a férfit?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve vagyok netes társkeresőkön belebotlottam sok rejtélyes emberkébe,de a tapasztalatom az hogy inkább az a nő jön be nekik aki füvel-fával szexel
2012. nov. 6. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze! aZ a jó aki tökös nő, egy igazi életrevaló, bevállalós, és mert! A férfiak többsége ezt szereti. Ezek a lányok nagyobb megbecsülést fognak majd később kivívni, mert a sok partnertől egyrész kiválló emberismerővé válnak, másrészt hatalmas szexuális tapasztalatuk lesz, és ugye azt nem kell mondanom, hogy szinte minden férfi álma ,egy tapasztalt szerető női társ. Sokan ezért vonzódnak az idősebb nőkhöz mert ők oly tapasztaltak. Ez izgatja a férfi elmét. Tehát légy nyugodtan bevállalós, és válj a férfi elme vágyálmává! Merd meglépni, és boldog ember leszel. Azokat az apácákat, akik csak szerelemből mernek felejtsd el, mert őket prűdnek nevelték. Lehet,hogy egész életükben nem lesznek boldogok, mert mindig csak várnak álmaik férfiára, aki nem jön el. Te pedig jól érzed magad, és még több is leszel ezáltal. Hát mit vesztehtsz vele? Semmit! Feküdj le nyugodtan azzal, aki tetszik neked, ne tétovázz! Egyszer élsz!
2012. nov. 6. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ezzel az erővel már elmehetek kurv*zni is. A lehető legtapasztaltabb, nem lelkizik, és viszonylag olcsó mert nem kell meghívni sehova, stb. De én ennél kicsit többre vágyom, maradok azoknál a nőknél akik megválogatják kivel fekszenek össze. Ez nem apácaság, hanem józan ész kérdése.

2012. nov. 6. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Oké kérdező, neked ezek az elveid, az álláspontod, nekem meg az amit leírtam, hogy milyennek szeretném látni a nőket. Hidd el, könnyebb volna a férfitársadalomnak, ha mind olyan nyitott volna a jóra. De sokan mint a sündisznó, úgy gubóznak , úgy védekeznek, hogy nehogy meg legyenek döfködve, és jólérezzék véletlenül is magukat.

Az élet nem tündérmese, szerintem nem kéne ezekben a romantikus regény/ filmek által sigallt örökké tartó szerelem ,meg engem a hercegemnek megkell hódítania féle baromságokban annyira hinniük a nőknek, főleg a mai világban nem, még a 80 éves öreganyám idejében ez lehet,hogy így ment, eldédelgették egymást egy lassú, teszetosza világban, ahol még volt jövőkép. Ma már nem érdemes családot alapítani, a világ gyors, karrierista, erőszakos és mérgező. Nincs még 50 % esély sem a biztos, hosszú élettel teli jövőre. ILyen jövőbe nem is érdemes családalapítási, hosszútávú párkapcsoalti tündérmese álmokat dédelgetni. Pár hónap alatt válnak el a házasok, akik még hetekkel ezelőtt szerették egymást, de a világ ,a körülmények közbeszóltak, és elhidegültek, mert nincs meg a közeg a kiegyensúlyozott párkapcsolatokra. Érdemes ebben a rövid, szemét életben kihasználni minden pillanatot a gyönyörökre, nem ilyen álomlagzikra készülődgetni.

2012. nov. 6. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Minél többen gondolkodnak igy mint amit leírtál annál rosszabb lesz ez a világ. Az öreganyáink idejében még tudták az emberek mi a fontos az életben és mi nem. Akkor rosszabbul éltek az emberek mint ma mégsem temették el a jövőt úgy mint sokan ma.
2012. nov. 6. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!