Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alig 18 éves lány mit akar tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig 18 éves lány mit akar tőlem?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, találkoztam egy nagyon helyes lánnyal, beszéglettünk, mobilszámot cseréltünk de azt hittem ennyiben marad az egész, de felhívott... Mit akar?
2012. nov. 5. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
AKKOR MEG HOL ITT A PROBLÉMA?! légy férfi, szabadítsd meg a problémájától (szüzesség)
2012. nov. 5. 18:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok liliomtipró. Ha belevágnánk ebbe az egészbe se a szexel kezdenénk...
2012. nov. 5. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó, hát akkor nem vagy. Minek írod ezt ide? dumáljatok még 2 évig, azt majd kiderül, mit akar -.-
2012. nov. 5. 19:11
 14/17 A kérdező kommentje:
2 évig? Azért én is emberből vagyok :D És a szex elég fontos dolog egy ember életlében, pláne ha ilyen szép lány próbálkozik nála... csak úgy godnolom ajtóstul a házba ne ronsunk. :)
2012. nov. 5. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
én 20 éves szűz lány vagyok, és szerintem hasonló gondolkodású, mint az lány, akiről szó van (bár én nem mernék felhívni soha egy pasit először). Lényeg, hogy nekem sem tetszenek a korombeliek, az érettebb gondolkodású 25 felettiek az eseteim, ezért sem volt még rendes párkapcsolatom soha, mert mindig az éretlen korosztályom környékezett meg. Szerintem egyértelmű, hogy tetszel a lánynak, és nyugodtan belevághattok egy párkapcsolatba (természetesen ne szexszel kezdjétek mindjárt). Ha a lány már elmúlt 18, akkor senkinek nem lehet beleszólása, hogy mit csináltok, és végül is 9 év körkülönbség nem a világ. Én kívánom nektek a legjobbakat, sok sikert!
2012. nov. 5. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:
*11 év korkülönbség. bocs, 27-nek néztelek el :P
2012. nov. 5. 19:31
 17/17 A kérdező kommentje:
A korkülönbésg alapból nem hátrány... csak ha tényleg nagy a társadalmi szakadék. De tapasztaltam már nagyobb szakadást, holott ott csak 3 év különbség volt az én javamra
2012. nov. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!