Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Nem túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

egy srác fel vett msn-re 21 éves ,nagyon jól néz ki:ki van gyúrva(nem túlságosan),helyes.kicsit beszélgettünk,képek alapján tetszem neki ,és találkozni akar velem.

én csak 15 vok.kb160 cm és kicsit vékony vagyok,úgyhogy félek h nem tetszenék neki élőbe,mert sztem fiatalabbnak nézek ki mint 15.

2009. aug. 12. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

"képek alapján tetszem neki ,és találkozni akar velem."

Szerintem nincs miért aggódnod.

TALÁLKOZZ VELE!

2009. aug. 12. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem is ő van a képeken hanem ő egy 40 éves pedo szóval azért óvatosan jártam már így habár ne,m ennyire extrémen de ez volt a dolog lényege..
2009. aug. 12. 14:38
 3/6 A kérdező kommentje:
oké,köszi a válaszokat:)
2009. aug. 12. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit nagy, én most vagyok 21, de a lány legyen legalább 16, habár most van olyan lány aki bejön de sajna 15 éves. Azért ilyenkor még túl fiatal. Legalábbis nekem. De amit az előttem szóló mondott arra figyelj, lehet, hogy 40-50 éves pedofil. Ha majd találkozol vele élőben kérj meg valakit távolról figyeljen, ha látja ő az a srác akkor kettesben hagy, ha nem akkor bármikor segíthet. Hülye alakok mászkálnak manapság köztünk, jobb az óvatosság.
2009. aug. 12. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
találkozz vele, de nyilvános, helyen, városban kávézó, ilyenek.
2009. aug. 12. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. aug. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!