Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Szünetet kért.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szünetet kért.

Figyelt kérdés

azt mondta h még gyerek és h tul sokat vagyunk együtt.igen mindennap együtt voltunk 2hoapig..tegnap meg benyögte h sok ez neki..de h szeret és nem akar szakitani csak kicsit érezze h szabad nincs lekötve..

vajon télleg szeret vagy csak huzza az idöt h dobjon?

18L

2009. aug. 12. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs tisztában az érzelmeivel. De én biztos nem engedném hogy egy olyan pasi szünetet kérjen aki elvileg szeret engem. Ha úgy érzi sokat vagytok együtt, találkozzatok csak 2naponta. Meg lehet máshogy is oldani, ez a szünet dolog elég gyereke. :S

19L

2009. aug. 12. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

mindkettő lehetséges. szerintem próbáld meg élvezni az életet nélküle, barátnőzz, strandolj, ismerkedj, és ha még szeret, visszamegy hozzád (max addigra találsz mást). de te semmiképp ne nyomulj! ha valóban csak szünetet akar és te nyomulsz, akkor tutira elijeszted. engedd szünetelni, de te élvezd az életet nyugodtan! lehet, hogy találsz olyat, aki nem akar majd szünetelni, hanem veled szeretne lenni akár minden nap is:)

sok sikert!

2009. aug. 12. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Háth én is ugyanígy kértem időt és komolyan gondoltam nem kitaláció volt. Sztem hagyjd egy kicsit szabadon, aztán ha vissza akar menni hozzád úgyis felkeres. De ha közben hívogatod stb. még jobban eltávolítod magadtól.

De vannak olyanok is akik csak szakítós szövegnek használják, az már rajtad múlik, hogy ismered e annyira a párod, hogy felismerd ah hazudik.

Remélem kibékültök

2009. aug. 12. 13:10
 4/9 A kérdező kommentje:
azt mondta még h mindennap ir smst és h irjak vissza rá..tudom h szeret!de én nem fogom keresni..tartom magam.csak nagyon nehéz egésznap szinte sirok:(
2009. aug. 12. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha komoly kapcsolatra vágysz, felejtsd el. Én nem bízom az ilyen dumában. Ha szeretek valakit, akkor együtt akarok vele lenni éjjel nappal. Nekem inkább az a bajom, hogy nem tudok eleget együtt lenni a párommal. Mert ugye dolgozni is kell néha.

Mi lesz, ha egy komolyabb problémával találjátok magatok szembe. Akkor is szünetelést kér, mert ezt ő nem tudja feldolgozni ? Oldd meg egyedül ? Elég gáz a pasi.

Nem vagyok vallásos, viszont az "együtt jóban rosszban" elvét 100%-ig elfogadom.

2009. aug. 12. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet az volt a baja h sülve főve együtt voltatok, és nem csináltatok szinte semmit, és így igen is kicsit el tud laposodni a kapcsolat. Lehet h jót akar, mert szeret és nem akarja h egymásra unjatok. Előző válaszoló! Tudod a férfiak különbözőek. Van aki ugyanúgy nagyon szerelmes, de kell neki szabadidő, és jó az ha néha külön van 1 napra az ember, mert érzi a másik hiányát és az tök jó:) De ha mindennap látja, mindennap találkoznak vagy folyamatosan együtt vannak az egy idő után megszokottá válhat. Lehet csak ezt akarja el kerülni. De lehet más oka is persze nálatok, nem értem miért szünetet kért, és miért nem azt h kicsit legyetek egymás nélkül is.
2009. aug. 12. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:
hát végülis azt mondta h igen legyünk kicsit egymás nélkül..mer h mindennap együtt voltunk egésznap kivéve mikor edzései voltak..és télleg nemis cisnáltunk semmit csak döglöttünk..és most már belátom h igen kell olyan nap amikor nem látjuk egymást:)
2009. aug. 12. 21:26
 8/9 General ***** válasza:
na látod! mindenkinek kell egy kis szabadtér! minden embernek kell egy kicsit egyedül lennie néha. nyugodtan hagyjatok ki 2-3 napot. annál jobb nincs is mikor már nem láttátok egymást 3-4 napja és végre újra ott van!
2009. aug. 12. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Látod, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni...ha furán viselkedik így is h ritkábban találkoztok akkor már gyanakodhatsz. de ha érezteti h szeret akkor tényleg csak ez volt a gond.
2009. aug. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!