Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás, hogy a férfi értse meg a nőt?
A fogalmazásod stílusa arra enged következtetni, hogy nem vagy valami túlművelt.
Van amikor csak arra kell törekedni, hogy próbáld megérteni a másikat. Ennyi.
Egyébként meg olyan problémát feszegetsz, amiről ezrével írtak már értekezéseket és soha, senki nem tudta megmondani a frankót. Találd meg a módot, hogy teheted boldoggá a párod, mert mindenkinek más kell.
Hmm, szerintem meg az az alapja az egésznek, hogy összeillünk, vagy nem. De amúgy ezt a kérdést is több szempontból lehet értelmezni.. megérteni, úgy megérteni, hogy te engedj mindig egy kicsit, az nem elvárható. Hisz szerintem egy kapcsolatban egyenrangúak maradnak a felek, akárcsak a hétköznapi életbe, de attól még a férfi férfi, a nő pedig nő marad. Nos, a nőknek is vannak kötelességeik, amiket viszont a férfiak várnak el tőlünk!
A meleg srácokat csak mondogatni szokták... a meleg srácok se akarnak általába a tipikus csajokat dédelgetni, meg vígasztalni.
Szerintem pl. egy kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet, ebbe minden benne van.
Amit meg lehet, vagy illik megérteni azt meg kell! Pl. ha a barátomnak családni programja van, és fontos, akkor meg kell értenem ezt, és el kell fogadnom. A férfinek nem kell mindig megértenie a nőt amúgy, én azt szeretem, ha őszinte, és ahogy én elfogadom az ő elveit, úgy ő is fogadja el az enyéimet, de kb. ennyi az elvárásom, "megértés" terén. Tehát nem kell olyasmit elfogadnia, ami abnormális, vagy ő nem akarja.
itt aztan mindenki felrevezet. itt nem az a baj h nem vagy muvelt, v nem illesz ossze. egyszeruen ha ferfiak es a nok teljesen masok.Nem is fog ugy megerteni a baratnod ahogy te akarod, se nem varod el tole azt mint egy haveredtol.
Ha erdekel a tema van egy jo konyv:John Gray: Men are from Mars, women are from venus.
Pont a te kerdeseidre ad valaszt, h miert vagyunk kulonbozok es hogyan erthetjuk meg egymast.
Nekem megvan angolul ha kell elkuldom irj egy privit.
Ha meg nincs kedved olvasni, nezd meg ezt:
ott meg vannak hasonlok.
Ez a ferfi irta a konyvet, es kb ilyenekrol szol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!