Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 eve hogy eggyutt vagyunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 eve hogy eggyutt vagyunk, de nem tudom mit vehetnek paromnak. Valaki tanacs?

Figyelt kérdés

Na meg egyaltalan lany illik,hogy vegyen valamit?vagy kesziteni?

arra gondoltam hogy tortat keszitek neki,meg a hazba szepen gyerkakkal rakom korbe,romantikus zene..meg ilyesmi..ez jo otlet?vagy mas otlet?:)

tudom hogy en jobban kene tudjam hizs ismereme Ot,de nem tudom mire van most szuksege.Amire gondoltam hogy veszek neki,azt mar megvette o maga..

szoval otletek?:)ti mit vettettek ilyenkor parotoknak?egyaltalan vetettek?

koszi a valaszokat elore is:)

2009. aug. 12. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt javasolom, hogy készíts neki valamit. Egy torta vagy sütemény tökéletes lesz (persze ne legyen nagyon giccses fajta). Én például nem vettem neki semmit hanem ő elvitt egy étterembe.

26/L

2009. aug. 12. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a párommal már 2 és fél éve vagyok együtt, de én sem tudom, mit vegyek neki. Vagyis, van valami halvány fogalmam, de sajnos nem tudok konkrétumot. Mivel én nő vagyok, így egy féfinek mindig nehezebb ajándékot venni. Egy karóra, vagy egy szép kereteben lévő kép, ez attól függ, hogy mennyire akarod hogy örüljön. Egy lánynak könnyebb vásárólni: ékszer, egy karlánc, vagy nyaklánc, esetleg egy pár fülbevaló, egy személyre szóló csoki, mondjuk egyedi készítésű, vagy egy nyaralás, stb...

Remélem tudtam segíteni?

Sok sikert!

2009. aug. 12. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Tudom mirol beszelsz,hogy nehez,hisz en is lany vagyok:)

karorara en is gondoltam,de van neki

ekszert azt inkabb a ferfi illik hogy vegyen a nonek

tanacstalan vagyok,de aszem a torta meg egy kis romantika marad..

de attol meg varom az otleteket:D

koszi az eddigieket is:D

2009. aug. 12. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csináltam neki sütit. Meeg egy nagy képkeretbe sok közös képet, meg közös emlékeket. Meg egy szexi fehérneműt rajtam. (:
2009. aug. 12. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:

a sexy fehernemure en is gondoltam,de akkor jon meg a menstruaciom..

amugy koszi a valaszt:)

2009. aug. 12. 14:24
 6/6 General ***** válasza:
a saját készítésű sütit én is támogatom és rakják rá egy 1-es gyertyát! a többit nem irom a vörös kódod miatt
2009. aug. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!