Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az h én már az összes lányt ismerem innen az oldalról :D hogy találok így párt?
Figyelt kérdés
Már annyi kérdést kiírtam h amiket mostanában írok ki ugyan azok írnak rá privit mint akik eddig is írak, egyszerűen odáig jutottam h elfogytak a lányok :D Hogy találok így párt magamnak?2012. nov. 4. 21:25
21/69 anonim válasza:
Szóval listát készítettél rólunk?
22/69 anonim válasza:
Dobd már fel valahova a netre a listát. :)
23/69 A kérdező kommentje:
nincs lista, kicsit sok idő lenne összeszedni, de nagyon sok aranyos lányt megismertem innen, úgyhogy fiúk ne adjátok fel :)
2012. nov. 4. 23:37
25/69 anonim válasza:
HÉ, te nem én vagy? :D
Én már randitam is lánnyal innen, ja amúgy tényleg sok szép lány van. :D
27/69 A kérdező kommentje:
Lehet h te vagyok? :O :S
Neked is szia :)
2012. nov. 7. 01:21
28/69 anonim válasza:
nem csak itt lehet párt találni.
amúgy milyen kérdéseket írtál ki, amikre írtak privátot? vagy te írtál rájuk?
29/69 anonim válasza:
nem is tudtam,hogy ide part talalni jonnek az emberek :O get a life :D
btw,engem sem ismerhetsz,ez teljesen biztos
30/69 A kérdező kommentje:
ebben igazad van , de azért kedvellek ;)
2012. nov. 7. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!