Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a barátom? Lent kifejtem

Figyelt kérdés

Több mint 3 éve vagyunk együtt a barátommal, 1 éve élünk együtt, ő 25 én 20 vagyok, és mintha megváltozott volna a hozzáállása. Eleinte (kb. az első 1,5 évben) elhalmozott rózsákkal, meglepett apróságokkal, ilyesmi.

Aztán miután 1 évig nem kaptam tőle egy szál virágot se, meg egyéb ajándékot se nagyon (esetleg ha direkt megmondtam h mit szeretnék a szülinapomra és noszogattam is h menjünk el együtt és kiválasztom), szóvá tettem, h hiányolom a rózsákat, és akkor megígérte, h majd fogok kapni. Azóta lassan még egy év eltelik, és még mindig nem kaptam, pedig néha szóba hozom a dolgot. Nemrég volt a névnapom, megkérdezte mit szeretnék, mondtam, h egy ezüst gyűrűt, megígérte h elmegyünk és választok egyet, volt is rá alkalom párszor, de nem mentünk el, pedig ezt is mondom neki azóta néha. Ez is hetek óta így megy. A névnapomon épp nyaralni voltunk kettesben, és annyiban emlékezett meg a dologról, h reggel megszólalt h "ja tényleg Szivem, ma van a névnapod, boldog névnapot" aztán este már annyira se volt hajlandó ennek örömére, h kivételesen azt nézzük a tévében amit én szeretnék. Mért csinálja ezt? Már nem vagyok fontos neki, vagy mért nem olyan figyelmes mint volt? Mit gondoltok erről?

2009. aug. 12. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Hát, ez egy általános pasidefefekt. Többségük nem nagyon foglalkozik az évfodulókkal, szülinapokkal, névnapokkal. Meg az udvarlást is abbahagyják egy idő után, ha már biztonságban érzik magukat. Elég szomorú.:(
2009. aug. 12. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
hát szerintem már nem szeret, szakitcs vele mielött nem késő!! és 3 év el teltélvel, már meg kérte volna a kezed, ha szeret!!!
2009. aug. 12. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Nem kell feltétlenül megkérni a kezét,attól még szeretheti,és nyilván szereti is,másként minek lett volna vele 3évig -.-

A kérdésre válaszolva nekem az a véleményem,hogy ahogy az első is irta,ez valahogy bennük van,és nekik nem olyan fontos egy-egy alkalom vagy névnap,vagy éppen forduló.Szerintem ezt igy kell elfogadni valamilyen szinten.:S Mást ugyse nagyon tehetsz.Attól még szeret.Probáljátok meg kicsit feldobni a kapcsolatot,hogy ne legyen olyan megszokottságérzet,és kevesebb figyelem.

Sok sikert:)

2009. aug. 12. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem meg az elején eltúlozta a dolgot, és nem kellett volna olyan rengetegszer elhalmoznia téged ajándékokkal meg virággal. Te ezt megszoktad, és ha nem is tudatosan, de elvárod tőle továbbra is. Én névnapot, születésnapot, stb fontosabb dolgokat nem felejtek ki és szerintem ez a fontos nem pedig hogy minden héten vigyek neki valamit, mert a gatyám is rámenne.

Szerintem elég ha a fontosabb alkalmakra vesz valamit egy pasi.

17/F

2009. aug. 12. 12:54
 5/6 A kérdező kommentje:
nem hiszem h az nagy túlzás h az első másfél év alatt kaptam tőle kb 10 szál rózsát, az pedig h néha meglepett valamivel az nem drága ajándékokat, ékszereket meg ilyesmit jelent, hanem h legalább kaptam tőle valamit a szülinapomra, meg néha ha találkoztunk hozott nekem a kedvenc csokimból meg ilyen apróságok, szóval egyátalán nem ment rám a gatyája
2009. aug. 12. 13:48
 6/6 General ***** válasza:

hát igen 10 szál rózsa 1,5 év alatt rengeteg. túl sok szerintem. és attól még, hogy nem vesz mindig ajándékot még szerethet. az apró dolgokra figyelj, ne ezekre az elcsépelt hülyeségekere. kinyitja elötted az ajtót, érdeklődik-e mi a véleményed stb.

egyébként te szoktál neki ajándékokat venni?

23/f

2009. aug. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!