Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján lenne esélyem a kiszemeltnél?
Figyelt kérdés
Szóval, megismerkedtem egy lánnyal, beszélgettünk, elkísértem ide-oda, mindeközben mosolygott. Búcsúzásnál rákérdeztem a nevére, majd mikor megmondta, akkor kicsit oldalra hajtva a fejét, mosolyogva megkérdezte az enyémet. Azóta is szoktam talákozni, beszélgetni vele. Elmondta, hogy nincs barátja és meglepően sokat mosolyog. A kérdésem csupán annyi: a leírtakból vajon tetszhetek neki? Sok lány megvezetett már ilyen-olyan jelekkel, úgyhogy már nem merek készpénznek venni semmit. Nekem ezek pozitív dolgoknak tűnnek, de ki tudja.Kifejezetten lányok válaszát várnám. Köszönöm!2012. nov. 4. 16:06
1/3 anonim válasza:
Sajnálom, nem lány vagyok, de azért válaszolok.
Jónak tűnik a helyzet. Hívd el egy randira következő lépésként, ha elmegy, akkor már biztos érdeklődik irántad, érdekli a személyiséged. Hogy végül mi lesz belőle, azt pedig az idő eldönti.
2/3 anonim válasza:
Én lány vagyok és szerintem 80%-ban vagy még többen biztos vagyok, hogy tetszel neki, csak neked is kéne vmilyen jeleket küldened neki, hogy tetszik. Hívd el valahova mindenképpen, olyan helyre ahol tudtok beszélgetni (szóval ne moziba) és elég valószínű, hogy el is megy veled
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint nem csak én látok "rémeket". Próbálom jelezni neki, hogy tetszik, elég félreérthetetlenül. Viszont elijeszteni sem akarom, ugyanis volt már rá precedens.
2012. nov. 4. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!