Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? megcsaltam a barátom az unokatestvérével akivel már régebb óta kavarok és nem is közömbös nekem
a barátomat megcsaltam az unokatestvérével
sajnos nekem nagyon ideálom a srác szóval hagytam h megcsókoljon
én elmondanám a barátomnak de nem magamat féltem hanem nem akarok vele tönkretenni egy családot mert elvileg nagyon imádják egymást
Igazán szereted a barátod? Mert ha nem és ugye az unokatestvére nem közömbös neked, akkor lehet, hogy elkéne hagynod a barátod és összejönni az unokatesvérével.
De ha szereted a párod, akkor most kéne elmondani, mert lehet, hogy késöbb sokkal jobban szíven ütné őt, mint most. De ha nem mondod el, ugyis kifog egyszer derülni. Valószínüleg a barátod és az unokatestvére között megromlik a kapcsolat. Viszont ne nagyon csinálj többet ilyet, mert akkor csak rosszabb lesz.
17/L
Nem kizárt,hogy az unokatestvér melletted dönt, bármennyire
"imádja" jelenlegi barátodat.Bár én nem látok rá sok esélyt,
attól még megtörténhet. Te mit szeretnél, el kellene döntened. Ugyanis ha ők azt látják, hogy könnyen kapható vagy, legfeljebb ketten elszexelnek veled 1-2 évig azután keresnek maguknak 1-1 megbízható lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!