Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan "szerezhetek" barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "szerezhetek" barátnőt?

Figyelt kérdés
15 vagyok, nem dagadt sem vékony, úgy érzem nem lesz szinte soha barátnőm. Nem tudok "rendesen" beszélni a nőkkel. Szerintetek van ilyen, vagy majd megtalálom azt akire úgymond szükségem van. nem vagyok meleg..
2012. nov. 4. 01:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az apa csajozni tanítja a fiát:

- Először megkérdezed,hogy jön-e táncolni. Ha nemet mond megkérdezed, hogy

kér-e inni valamit. Ha megint nemet mond elkezded fitogtatni az erődet.

Másnap a fiú a discoban:

- Gyüsz táncónyi?

- Nem.

- Kö kóla?

- Nem.

- Pofán b@sszalak?

2012. nov. 4. 02:36
 12/22 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen, hogy így éreztem, de rájöttem, hogy nem szabad veszettül keresni a barátnőt. amint abbahagytam a nők "hajkurászását" úgymond, sokkal értelmesebb érettebb lányokat találtam, akik passzoltak hozzám. nem vagyok egy nőcsábász nehogy azt hidd, de minimális tapasztalatom alapján azt mondom, hogy inkább ne keresd a barátnőt, csak légy nyitott amennyire csak lehet. A nyitott emberek vonzzák a többi embert, és tudod minden 2. ember nő ezen a bolygón, tehát annyira onnan már nem is nehéz megismerni akit meg kell.

Bocs ha túlságosan okoskodtam :D 17/F

2012. nov. 4. 02:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Perszehogy lehet jönni. :-D Az ajtó nyitva áll nektek (ha normálisak vagytok). Kell a szórakozás. :-D
2012. nov. 4. 03:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve, de ez a "nem tudok rendesen beszélni a nőkkel" dolog, ez elég problémás. Én is ilyen vagyok, csak én 27 évesen vagyok lélekben még ebben a státuszban. Szerintem sűrgössen keress fel egy pszichiátert, és beszélgess el vele. Csak elbeszélgetés, neked még nem késő, még válhat jó ember belőled, ha túl sokáig húzod, utána már csak a prostilányokat kergetheted. Az se rossz, de te még többet is megélhetsz. Meg kell találni az okokat, ami miatt gátlásaid vannak a nők felé, és ezeket kell orvosolni. Sokat kéne pedig erőltetned a beszélgetést a lányokkal, mert különben nem lesz belőled semmi. Hidd el. Ne kövesd el azt a hibát, amit én elkövettem. MErt boldogtalan szar életed lesz!
2012. nov. 4. 05:23
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! :D oké már megyek gamelni :D

De azt hogy nem tudok beszélni a nőkkel, nem úgy értettem, hogy kivörösödök ha hozzám szólnak vagy ilyesmi, csak nem vagyok az a nagy dumás fajta.

2012. nov. 4. 15:00
 16/22 anonim ***** válasza:

persze, gondolom az is épp elég nagy baj

én se leszek rosszul ha hozzám szól egy lány, csak hát na..

2012. nov. 4. 15:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem tudsz velük beszélni, mert más az érdeklődési köröd, unod a társaságukat, csak a valagukat kívánod. Ismerős szituáció. Egyszerüen semmi érdekfeszítőről nem lehet beszélni egy olyan nővel, aki nem szereti kb. ugyanazt mint te. A milyen szépen süt a nap, meg a mi a kedvenc színed marhaságokon kívül nehéz is. Jó rögtönzési készség kell ,az nem mindenkiben van meg. Hagyni kell az ilyet a fenébe.
2012. nov. 4. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Lennétek 1-2 évvel idősebbek... :) 17l
2012. nov. 4. 20:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Bááár... :P Annyit azért még hozzáfűznék, hogy fiúk, én nem ítélem el a kockákat, sőt, bátyámtól adódóan mondhatni én is gamer vagyok, de ne legyen mindenetek a game... :D (amúgymeg, lehet 15 évesen kezdeni a csajozást, nem a kor számít, ha érettebb az ember :)) (előző)
2012. nov. 4. 21:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért az túlzás, hogy mindenem a game :-D
2012. nov. 4. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!