Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell szakítani?

Figyelt kérdés
Mi az a helyzet ami szakítás gyanús?Nem megcsalásra,tettlegességre,káros szenvedélyekre gondolok,hanem amikor érzed,hogy valami nincs rendben köztetek,ellaposodott,és megfordul a a fejedben a szakítás,csak éppen dönteni nem tudsz és húzod az időt.Amikor nem tudod,hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass.Honnan tudod,hogy szakítani fogsz?Én nagyon bizonytalan vagyok,mert valahol szeretem és sok dolog köt minket össze ebből a 2 évből,de valahol az eszem azt mondja,hogy egy ilyen magának való ember mellett nem leszek boldog és ha már most ellaposodott a dolog,mi lesz 20 év múlva.Mi az a pont amikor azt mondod,pont,ennyi elég,vége,ez már menthetetlen.Történt-e már veled ilyen?
2009. aug. 11. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"ilyen magának való ember mellett nem leszek boldog"

ez volt az a pont, mikor ezt kimondtad.:)

esetleg még annyit tehetsz, hogy mondod neki, hogy ezt érzed, és vagy kerestek valami megoldást, vagy ha nem, akkor legyen vége.

2009. aug. 11. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem így nemrég!Én mondjuk úgy voltam vele hogy tévedtem amikor járni kezdtem vele mert nekem ő nem kell.Nagyon rossz érzés tudom, én nem találtam mellette a helyem. Ez most szemétül fog hangzani de szinte vártam az alkalmat hogy egyet hibázzon hogy, legyen okom szakítani!Csak vártam vártam hónapokig amíg egy kicsi bakit elkövetett azt felfújtam és megvolt az ok:(:(:(Szemét dolog volt de megérte mert amikor elhagytam akkor mutatta meg milyen is valójában)Most már rájöttem meg talán ő is rájött jobb neki nélülem!!!!!
2009. aug. 11. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
menjetek el szórakozni... bulizni... pizzázni, fagyizni, mozizni, akárhova.... ajánlj fel neki valamit, hogy mi lenne ha.. ha belemegy akkor sztem megér még egy próbát a dolog, és ha minden jólmegy meggondolod magad... ha nem emgy bele akkor meg hagyd ott... mondd meg neki hogy ez neked nem megy...
2009. aug. 12. 00:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
amikor már elgondolkozol azon, hogy mikor kéne az már gyanús, akkor még ott gondolkozz el, mi változott azóta rossz irányba stb és ha az nem fordul jobbra na akkor kell...
2009. aug. 12. 01:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az eddigi szakításaim mind úgy voltak,hogy találkozgattunk,de egyre ritkábban,s már az SMS ekben sem volt az a régi hangulat..így rákérdeztem, hogy,akkor mi is van..s a válasza miatt,felhúztam magam,s szakítottam...

Általában hírtelen kirohanásból történnek a szakítások,ezt már tudom..eddig mindig bántam..:) 16F

2009. aug. 12. 02:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindketten 21 évesek vagyunk,ez az első kapcsolatunk.Sok beszólása volt ,amit nem tudok megbocsátani,elfelejteni,de mégis úgy tünteti fel a dolgot,mintha neki kellene megalázkodnia.
2009. aug. 16. 18:11
 7/8 anonim válasza:

Mennyi ideig aludtatok összebújva? Hogyan tudtátok megbeszélni a kapcsolatotokat, hogy ne kelljen szétmenni? Hová mentetek, ha nem volt kihez? Hogyan dolgoztátok fel? Hogyan kedveskedtetek, hogy meg tudjon változni Párotok?

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mit tegyek, ha tudtok adjatok nekem tanácsot kérlek Titeket!

Párommal 9 éve élek együtt.

Van egy 3 éves élő Kislányunk és most (3hete) voltak iker Gyermekeink (fiú-lány), de 5 hónapos terhesen meghaltak és Magzatként meg kellett szüljem Őket.

Eddig lenyeltem, hogy Párom elhanyagolja magát (legtöbbet melósban jár, nem borotválkozik rendszeresen, stb.), de most már betelt végleg a pohár.

Kislányom születése után volt kb. fél év, hogy külön szobában laktunk, de amíg a Kislányunk nem született meg Ő bújt hozzám és összebújva aludtunk éveken át, (mert állítólag Neki is úgy a nyugtató, pihentető alvás), nem közeledik hozzám (nincsen senkije), nem fogja meg a kezem, magától már nem ad puszit sem...

Ez az, amit már nem bírok és nem tudom sajnos megbeszélni sem Vele!!!

Elegem van a hátából, ez már nagyon kevés nekem!

Amikor rá akarok ijeszteni azt mondja, hogy biztos van Valakim!!!

Neki 2 éve meghalt a Testvére és azóta cigarettázik és sörözik és én ezt is lenyelem Neki!!!

Most elakarnék költözni, legalább csak rövid időre, de rájöttem, hogy nincsen hová!!!

Őt nem szeretném elküldeni, mert akkor biztos nem akar visszajönni többet!

Jó volna megbeszélni, de akárhányszor felhozom a témák valamelyikét, azt mondja, hogy ne piszkáljam!?

2010. márc. 16. 16:36
 8/8 Dorka2013 válasza:
Utolsónak üzenem: Szia! Sajnos nálunk is hasonló a helyzet...igaz a mi kisfiunk még csak 1 éves lesz,de a szülés óta romlott meg közöttünk a viszony,ráadásul mi még nem is olyan rég (2éve) vagyunk együtt.Szeretem a párom,de ez a nagyfokú elutasítás és érdektelenség a részéről teljesen kezd kiábrándítani :( Nálatok azóta hogy alakultak a dolgok?
2013. jún. 7. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!