Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok aludni, mikor együtt vagyunk?
Hétvégente együtt alszunk a barátommal, van, hogy kettőt is, úgyhogy nem minden egyes éjszakát írok, hanem hogy egy hétvégét együtt. Szóval az utolsó két három alkalommal, mikor együtt voltunk, nem aludtam túl sokat... A múltkor náluk aludtunk, ott valamelyik éjszaka is felkeltem, és fent voltam csomó ideig, és reggel is sokkal hamarabb felkeltem, mint ő... Most is együtt aludtunk kettőt, a második éjszaka már egész tűrhető volt, de az elsőnél szinte egész éjjel fent voltam, talán hajnalban aludtam el pár órára, és lehet, hogy picit éjszaka is elszenderedtem, de rengeteget voltam ébren... Miért nem tudok aludni, mikor együtt vagyunk? Nem tudom, hogy régebben hogy ment, nem emlékszem, nem figyeltem, de ez az utolsó két hétvége szembeötlő volt.
Már szegény srác is megkérdezte, hogy miatta nem tudok aludni, vagy ő zavar? Pedig egy pillanatig sem kívántam azt soha, hogy bárcsak egyedül lehetnék most, vagy bárcsak ne lenne itt, mert én vagyok a legboldogabb, ha együtt lehetünk, és ha velem alszik, de valahogy nem megy az alvás. Nem horkol, nem csinál semmi zavarót, és hihehetlen boldogsággal tölt el, ha hallgathatom szuszogni, és tényleg semmi zavarót nem csinál álmában sem, de valahogy az alvás mégsem megy... Miért?:S 17L
soha nem aludtam együtt a pasimmal
nem tudtam
most a házasságban sem :-)
külön ágyban alszunk nekem csak így megy
Kicsit indiszkrét leszek:
Kielégülsz rendesen ami előtt lefekvésre kerül a sor?
Exemmel egy órás (vagy kicsit hosszabb) hancúr után úgy aludtunk mint a tej reggel 9-10-ig... :))
Nyilván nem a probléma forrása,de el nem tudom képzelni,hogy valaki még utána egész éjjel fenn marad.. 18/F
Szia! Én is így voltam vele sokáig, főleg a kapcsolatunk elején. Sőt, mikor barátnőm átjött hozzám és együtt aludtunk, akkor sem tudtam normálisan aludni. Nagyon zavart a dolog, hogy miért nem. Aztán szép lassan rájöttem... Lehet, hogy hülyén hangzik, de attól féltem, hogy ahogy forgolódok, ráfekszek mondjuk a kezére, vagy letúrom az ágyról. Hajlamos vagyok az ágyon keresztbe feküdni amúgy. :D Vagy mondjuk beszélek, motyogok álmomban...stb. amiért Ő kinevet.
Ne aggódj, egy idő után biztosan összeszoktok! :)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!