Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti pasik már nem vesznek "zsákbamacskát". Megismerkedtek aztán ha a jó a sex lesz párkapcsolat ha nem jó nem lesz. Ha a csaj nem hagyja magát akkor ennyi volt, EZ IGAZ?
Így van, megismerik egymást, de ennek része a szex is, fokozatosan. :) Így optimális.
Normális férfi amúgy sem azért marad egy nő mellett, mert az hónapokig kérette magát.
Normális meg tudja, hogy nem azért fognak mellette maradni, mert hónapokig "húzta az agyát" a másiknak. Ha nem működik, hónapok múlva sem fog (jobb előbb tudni, megy-e vagy sem), ha meg csak azért maradnak egymással, mert "jaj, már rápazaroltam egy fél évet" azt megette a fene (szerintem!) :)
Abszolút egyetértek. Én soha nem értettem mi a francnak szívózni a másikkal meg egyúttal saját magunkkal hónapokig.
Az első kapcsolatomban a második alkalommal szexeltünk. Nem volt tervezve, így jött ki a lépés, mégis évekig együtt voltunk. Bízhattam benne.
Akiben nem tudok megbízni 1-2 héten belül, abban hónapok múlva sem fogok. Vagy akit nem kívánok rögtön, azt sosem fogom, és csak mert ez az elvárt viselkedés, én nem fogok szórakozni senkivel, legfőképpen nem magammal :D
Régen egyszerűen ezt nyomták a nőkbe, hogy "nem vesz el senki, ha nem maradsz szűz, hamar odaadod magad".
A társadalmi normák miatt a nők kénytelenek voltak manipulatívvá válni e téren. Majd elmúlik. :) Főleg, hogy manapság már nem létszükséglet, hogy férjhez tudjon menni, hogy megélhessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!