Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy azért nem találkozik velem, mert nincs szex?
Figyelt kérdés
állandóan nyomult, leállítottam, hogy ismerkedünk csak, hagyjuk a szexet. erre közli mindig hogy hol ezért, hol azért nem találkozunk, mert nem ér rá.
mondtam neki, hogy szeretném tudni mi ez, hogy ő mit gondol rólunk. ezzel az én szavaimmal válaszolt, hogy ismerkedünk nem?
és nem hív, nem ír, nem találkozunk. én futok utána tulajdonképpen. de már nem teszek semmit.
ennyire r*banc kell a pasiknak? aki benne van, az bnő esélyes, aki nincs, az meg dobva és ennyi?
2012. nov. 3. 09:01
11/18 anonim válasza:
szerintem felejtsd el a srácot. mert tegyük fel ha beadtad volna a derekad .Lehet , sőt biztos hogy dobott volna .. mert ha valamit érez is irántad akkor keres meg érdeklődik .Így szerintem csak egy újabb strigula lettél volna a listáján . és biztos vannak nála sokkal jobb pasik akiket te megérdemelnél és nem csak a sex miatt
12/18 A kérdező kommentje:
csak hogy kinéz..annyira helyes, hogy nincs még egy ilyen.
2012. nov. 3. 10:17
13/18 A kérdező kommentje:
szóval csak ezért bánom, hogy semmi nem lett.
mert tényleg ő az egyetlen.
rengeteg pasit láttam már az életben. meg mindenhol.
2012. nov. 3. 10:18
14/18 A kérdező kommentje:
szóval van viszonyítási alapom.
2012. nov. 3. 10:19
15/18 ASOT válasza:
Szerintem úgy értette az ismerkedést tőled, hogy csak haverok lehettek, ezért ennyi, és nem csak a szexről van itt szó....
16/18 A kérdező kommentje:
szerintem meg tisztán látszik rajtam hogy én nyitok felé, lassan már úgy néz ki, hogy futok utána, tiszta égő, és ennek ellenére olyan kelletlenül viselkedik.
2012. nov. 3. 12:44
17/18 A kérdező kommentje:
*már (szóval eddig nem volt ilyen)
2012. nov. 3. 12:45
18/18 anonim válasza:
Ha már szinte futsz utána .. és ezek után se figyel fel rád akkor nem tudsz mit tenni el kell fogadnod :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!