Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok 90% a "csiga" fiúkra bukik?

Figyelt kérdés
A kérdéseknél szinte mindenhol csak azt lehet olvasni, hogy mindenhol legyen csupasz.Miért van ez? A média terjesztette ezt el?
2009. aug. 11. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Máséval?? Nehogy máséval borotválkozz te lökött!:P Akkor inkább maradj szőrös.

Egyébként, amint mondtam egyet értek az utolsó mondatoddal. De persze akkor a pasi se várja el a csajtól, hogy csupasz legyen.

2009. aug. 11. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, de én jobban szeretem ha a pasi leborotválja magát odalenn...sztem sokkal higiénikusabb és szebb látvány is.

Egyébként ha már a csajok mindig szőrtelenek tutik akarnak lenni, akkor a pasik se hanyagolják el magukat.

Igenis borotválkozzanak rendszeresen ( arcon és lennt is) de a kézen, lábon és mellkason egyáltalán nem kell...a már nem férfias.

No az már megint más ha valakinek a háta is szőrös...de akkor neki talán még a valaga is...brr....

20L

2009. aug. 11. 22:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs az 90% (:

Én sokkal jobban szeretem, ha egy férfi szőrös, akár ott lent is.

De ha így haladunk, már férfiakkal együtt fogunk ülni a kozmetikusnál gyantázásra várva.. Aztán majd egy férfi lábat nem fogunk tudni megkülönböztetni egy nőitől.. Undorító.. :S

2009. aug. 12. 00:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Amikor írtam, hogy 18 éves korig, az alatt arra gondoltam hogy ha apa-fia borotvája teljesen ugyanaz, előfordulhat bénábbaknál hogy megvágja magát a másikéval.
2009. aug. 12. 07:33
 15/17 anonim ***** válasza:
figyelj, most lehetsz elégedetlen hogy márpedig neked szőrösen jobb, de van akinek az jön be, van akinek a csupasz! ez van, soha nem lesz egyetértés, nem tudom, miért baj ha valaki nem a dzsungelt szereti? de biztos lesz lány aki elfogadja, de mondjuk akkor mást nem kéne leszúrni hogy márpedig a szőrös férfias. akinek nem tetszik, annak ezután sem fog!
2009. aug. 12. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy apa-fia borotvája? Miért kéne ugyanazt használniuk? (Rohadtul nem higiénikus...)

És miért pont 18 éves korig?

2009. aug. 12. 17:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Apa fia borotvája:Két ugyanolyan kinézetű borotva. Miért 18-ig? Mert az emberek nagy része albérletbe, vagy koleszba megy, esetleg saját házába ilyen kor felett. Amúgy ismertem olyat, akinek összejött a megvágás, de tényleg iszonyat bénának kell lenni hozzá.
2009. aug. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!