Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok 90% a "csiga" fiúkra bukik?
Mert a fiúk is arra buknak, ha egy lány szőrtelen, és k*rvára elegem van belőle, hogy csak nekünk kell szenvedni, gyantáztassa csak magát nyugodtan az összes férfi is, nem fogom sajnálni egyiketse.
2009. aug. 11. 19:16
Volt egy műsor a tv-ben. Most nem részletezem, de abban az volt, hogy jobb leszedni ott. Mivel könnyebb látni ha van valami elváltozás. Nem azt jelenti, hogy minden nő a "csiga" pasikra bukik. Nekem kimondottan az tetszik ha ott kicsit van leszedve. Nem csupasz. De a higiénia nagyon fontos a számomra.Nem szeretném ha a páromnak kiütései lennének amit azért nem vesz észre, mert ott egy dzsumbuj van.
2009. aug. 11. 19:20
Hát én nem bukok arra. Egy férfi legyen férfias, engem nem zavar a szőr. Esetleg ha ollóval rövidebbre nyírja, hogy ne göndörödjön, az oké, de a csupasz nem tetszik. Tényleg mint a meztelen csiga... Én úgy hívom az ilyet, hogy óvodáskuki...:)
2009. aug. 11. 19:21
Van akivel nagy hatással van a média, és 1-1 celeb ember szájából máshogy hangzik h jobb ott csupaszon lent, mint h 1 átlag ember mondaná
én csak saját magam után meek nem érdekel h ki mit ajánl v mond, celebbel úgysem fogok szeretkezni soha
2009. aug. 11. 19:24
Teljesen jogos, amit az első írt, igaza van!
Viszont nekem az tetszik, ha ott lent szőrös, max néha vágja rövidebbre. Szóval én csak azt "várom el", hogy az arcát borotválja, de nem megyek falnak, ha 1-2 napos borosta van a pofiján, én se szívesen kínoznám a bőrömet minden nap pengékkel. Én úgy vagyok vele, hogy már azelőtt is szőrtelenítettem magam teljesen, amielőtt találkoztunk volna. És amúgy se követelőzik, meg nyávog, mint rengeteg pasi, hogy fúúúúj borosta fúúúúúj nem érek hozzád. Mert ez gáz! A lányok részéről ugyanúgy.
Amúgy a válasz: igen, a média, aztán pedig a sok befolyásolható birka.
2009. aug. 11. 19:25
6/17 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Akkor a lányok se várják el a borotválást az arcon, ami szinte kötelező, hacsak az ember nem akar csövesnek kinézni.
7/17 A kérdező kommentje:
Bár a lányoknál én nem vagyok a csupaszság híve.
Kérdező: ne haragudj én egyet értek a kérdéseddel (utolsó vagyok), de most magadnak mondtál ellent. Azt írtad, hogy a lányok várják el az arc borotválását, utána meg, hogy különben csövesnek néznétek ki. Te csövesnek szeretnél kinézni? Vagy szakállat szeretnél? Mert ha nem, akkor nem azért borotválod magad, mert elvárják, hanem magad miatt! Amúgy egy arcborotválás nem hasonlítható össze azzal a szenvedéssel, amit egy fazongyanta okoz...
2009. aug. 11. 19:32
9/17 A kérdező kommentje:
Szakállat én sem szeretnék, de lent szerintem maradhat. És a borotválás 18 éves korig kevésbé fáj,de el lehet kapni szép dolgokat, ha máséval megvágja magát az ember.
10/17 A kérdező kommentje:
Mindenesetre fazonravágás a jó szerintem. És én csak a teljes csupaszság ellen vagyok a nagy dzsumbujt néha le kell vágni normál méretűre.
Kapcsolódó kérdések: