Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltük hogy ajándékozunk, ő mégse adott semmit. Jogos? Felszínes vagyok? 18L
Most volt az évfordulónk, nekem alapjáraton nem fontos az ajándékozás, csak legyünk együtt, de ő ragaszkodott hozzá. Én megvettem neki amire vágyott, tőle meg nem kaptam semmit. Picit rosszul esett:/ Persze nem hisztiztem, neki nem is akarom ezt feszegetni nagyon, de szerintetek mi volt ez? Jogosan esik rosszul? Egy szál virágnak legalább örültem volna:/
Egyébként nagyon aranyos, imádom..De olyan mintha ez egy "bosszú" lenne, hogy félévre anno tőlem nem kapott semmit, ő meg vett..de nem beszéltük meg.. Mert még hülyéskedett is vele régebben, h majd évfordulóra ő sem vesz semmit:/ Azt nagyon magára vette, szóval lehet nem csak hülyéskedett..
Ti hogy reagáltatok volna? Köszi a válaszokat:)
18L
ha bosszú akk kicsinyes :|
szerintem igenis lehet akár hónapfordulóra is ajándékozni, de nem vmi drága dolgot, hanem ami emlékeztet a másikra, csak egy kis kedvességet.
Rendben, erre figyelni fogok legközelebb:D
Egyébként egy elég drága órát kapott tőlem, mert tudtam, hogy nagyon szeretné:) +apróságot amiről tényleg ő jutott eszembe.
Tényleg nyugodtan kérdezz rá!!! Én legalábbis így tennék. Nem fogja leharapni a fejed.
Jogosan vagy dühös. Magamból kiindulva én örökre emlékeznék egy ilyen dologra, hacsak a végére nem járok és megtudom, pontosan miért volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!