Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbeszéltük hogy ajándékozunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbeszéltük hogy ajándékozunk, ő mégse adott semmit. Jogos? Felszínes vagyok? 18L

Figyelt kérdés

Most volt az évfordulónk, nekem alapjáraton nem fontos az ajándékozás, csak legyünk együtt, de ő ragaszkodott hozzá. Én megvettem neki amire vágyott, tőle meg nem kaptam semmit. Picit rosszul esett:/ Persze nem hisztiztem, neki nem is akarom ezt feszegetni nagyon, de szerintetek mi volt ez? Jogosan esik rosszul? Egy szál virágnak legalább örültem volna:/

Egyébként nagyon aranyos, imádom..De olyan mintha ez egy "bosszú" lenne, hogy félévre anno tőlem nem kapott semmit, ő meg vett..de nem beszéltük meg.. Mert még hülyéskedett is vele régebben, h majd évfordulóra ő sem vesz semmit:/ Azt nagyon magára vette, szóval lehet nem csak hülyéskedett..

Ti hogy reagáltatok volna? Köszi a válaszokat:)

18L

2012. nov. 2. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
jogosan esik rosszul.
2012. nov. 2. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Minek kell ez hogy 1.hónapra ajándékozás, fél évre ajándék, 1 évre ajándék??? o.O
2012. nov. 2. 17:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Hónapfordulókon nem ajándékozunk, sőt valentin napon sem, stb. De azért az évforduló egy komolyabb dolog szerintem is ahhoz, hogy meg legyen ünnepelve. Ha valakinek ez ajándékot jelent, akkor úgy:) Nincs ezzel semmi baj szerintem:)
2012. nov. 2. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:

ha bosszú akk kicsinyes :|

szerintem igenis lehet akár hónapfordulóra is ajándékozni, de nem vmi drága dolgot, hanem ami emlékeztet a másikra, csak egy kis kedvességet.

2012. nov. 2. 17:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Mit vettel neki?
2012. nov. 2. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
És ezt miért nem tőle kérdezed meg??
2012. nov. 2. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:
A masik meg, hogy pasiknak nem hangsulyozzuk, hogy nem fontos az ajandekozas, meg ha ugy is gondoljuk, mert utana a budos eletben nem kapsz semmit. Azt mondjuk, hogy a LEGFONTOSABB, hogy egyutt legyunk...
2012. nov. 2. 17:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Rendben, erre figyelni fogok legközelebb:D

Egyébként egy elég drága órát kapott tőlem, mert tudtam, hogy nagyon szeretné:) +apróságot amiről tényleg ő jutott eszembe.

2012. nov. 2. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Na akkor a kovetkezo, hogy nem trenirozzuk magunkat felesleges gondolatokkal es spekulaciokkal, hanem beszelunk. Nyugodtan mondd meg neki, hogy elszontyolodtal ezen, ne banto/tamado modon, hanem szomoru kutyaszemekkel, es kerdezd meg az okat. Lehet, hogy teljesen banalis oka volt az egesznek. Es ha kiderult, ird meg, hogy mi volt, mert kivancsiak vagyunk :)
2012. nov. 2. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Tényleg nyugodtan kérdezz rá!!! Én legalábbis így tennék. Nem fogja leharapni a fejed.

Jogosan vagy dühös. Magamból kiindulva én örökre emlékeznék egy ilyen dologra, hacsak a végére nem járok és megtudom, pontosan miért volt.

2012. nov. 2. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!