Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan romlik a kapcsolatom naprol napra, külön is alszunk már! Mit tegyek?
Hawt segiteni nagyon nem tudok. az en kapcsolatom egy konyv hozta helyre.
John Gray: Men are from Mars , women are from Venus.,
Magyarul A ferfiak marsrol , a nok venszurol.
Lehet internetriol i meglehet rendelni, nekem csak az angol valtozat van meg, ha tudsz jol angolul irj privit es elkuldom olvasd el. Ha a magyar kell v rendeld meg nettrol v toltsd le valahonnan...de azt meg en se kaptam meg ingyen sehol.
ez nem hulyeseg hanem mar millio egy hazassagot megmentett. Egyszeruen elmagyarazza h a nok es a ferfiak nagyon kulonboznek egymastol,es mit kell tenni mikor egyik vagy a masik stresszes, v mar nem szeret v ilytenek.
Nincs elveszve a kapcsolatod!!
Keresd meg a konyvet es olvasd el!
Nekem az egesz eletrem megvaltoztatta.
Nos...ha mashogy nem megy, probalj tobb programot szervezni kozosen. Mivel o dolgozik, alig varja a hetveget,h kicsit megpihenjen, igy a hetvegere mindenkepp kikapcsolodast kell szervezni...ez nem megoldas,h azt irod,h "dolgunk van"...ha mar egyutt eltek, es a kicsi is ott van, akkor gond nem lehet!!!! :)
tudom, ugyanebben a cipoben vagyok...nekem meg ratesz az is,h csak szombat-vasarnap talalkozunk, semmi tobb...de probalja segiteni a napjaimat azzal,h szervezi a dolgokat,h menjunk ide - menjunk oda...de azert fontos,h tudjon azert rola, mert ha faradt, akkor az a baja,h "faradtan is mennie kell"...
nem lenne hulyeseg, ha a ravenned,h vegyen ki egy het szabit es csak pihennetek egyutt :) segithetne a kicsivel is, es ujra erezne,h nem csak a munka az elete, hanem van csaladja is :)
SZTEM NEM EGY KONYV FOGJA MEGVALTOZTATNI AZ ELETED
szerintem igen! a baratom szakitani akart egy es fel ev utan azt mondta nem szeret, es most egy het utan mkiutan megertettem h a ferfiak hogy gondolkoznak, es a nok mhogyan ereznek annyira helyrejott a kapcsolatom, h most a nagyon boldogak vagyunk, es nagyonis biztois vagyok a szeretetebe mert olyan dolgokat tett meg ertem, amiket eddig soha!
Na szerintem ez valtozas
jaa..es John Gray a vilag egyik leghiresebb kapcsolat es hazassag helyrehozo pszihologusa.Aki nem hiszi nezzen utana!
En magamon probaltam ki es garantalt minden, es nem hulyites.
Csak tudom mit erel mert en megrosszabbul voltam, h a baratom par ev utan szakitani akart velem.
Én is ajánlok egy könyvet:
De ehhez az kell, hogy mindketten akarjátok visszaállítani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!