Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett, bennem van a hiba?
Hello!
Nos nekem az a problémám akadt , hogy akárhogy igyekszem nem jön össze egy párkapcsolat. Voltak kisebb randijaim , amin minden jól alakult , de végül semmi nem lett belőle.
Az utolsó kapcsolatom 2 éve volt , de azóta semmi sikerem nincs. Kedves vagyok , mindenben mellette állnék , ezt éreztetni is szeretem , de ez nem jó senkinek...
Mi lehet a probléma? Én vagyok a hibás?
F/17
szerintem azért mert nem lépsz:/
ha tetszik egy csaj randizz vele, akár leis smárolhatod a talin, utána hivd még el talikra, beszélj sokat vele , beszéljétek meg a kettőtök kapcsolatát hogy mit érez irántad és végül kérdezd meg h járna-e veled, de szerintem inkább cselekedj mint kérdezz:)
nem is értem az ilyen fiúkat.. ti csak azt várjátok h majd a csaj megkérdezi?? mert nem fogja, és azzal hogy rá vártok a csaj majd azthiszi h azért nem keresitek vagy nem kérdezitek meg mert azt hisszük h ti akkor csak barátságot akartok mert nem kérdezitek meg. ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!