Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire vár? Van egy srác, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vár? Van egy srác, már pár éve ismerem, de csak 3 hónapja vagyunk "barátság extrákkal".

Figyelt kérdés
Egyszer felhoztam a témát, hogy nekünk együtt kéne lennünk, erre azt a választ kaptam, hogy nem akarja elsietni. Indokolta állítását: egy barátnőjét sokáig fűzte, együtt is voltak 1 évig, többi barátnőjét nem fűzte sokáig, és meg is csalta őket közben. Mióta ezt kérdeztem tőle, eltelt kb 1 hónap, azóta már kerültünk intim kapcsolatba is. De mire vár még? Mikor érzi már azt, hogy itt az ideje egy új kapcsolatnak? Lehet ezt a dolgot valahogy siettetni?
2012. nov. 1. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Vagy csak lehet, h magaddal toltál ki és a srác csak többször ágyba akar bújtatni. Miért mondaná meg, h nem akar tőled semmit, hisz így is lefekszel vele, akkor meg?! Előbb gondolkodni kellene!
2012. nov. 1. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
osztom.
2012. nov. 1. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
én is
2012. nov. 1. 22:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Kérdésre rá egy hónappal feküdtünk csak le ;)
2012. nov. 1. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:

#1.

Az lényegtelen! Úgy feküdtél le vele, h nem jártok és ezzel csak lovat adtál a srác alá, így addig húzza a dolgot majd, amíg meg nem un téged az ágyban és keres egy másik "áldozatot"! A magyarázat csak kifogás volt! Remélem van annyi eszed, h ki lépsz ebből a "kapcsolatból" és keresel egy normális gondolkodású fiút, aki szerelemből fog vele lefeküdni!

2012. nov. 1. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
veled*
2012. nov. 1. 22:19
 7/9 A kérdező kommentje:
22:17 na ez egy értékelhető válasz volt, köszönöm a segítséged!
2012. nov. 1. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:

mostmiezhogymegmégismivan?

keféltek össze vissza de még vártok a kapcsolattal? nem akarjátok elsietni?mit?mikor lesztek kapcsolatban miután rituálészerűen kinyilatkoztattátok?

"még nem ültünk asztalhoz de amúgy már kétpofára habzsolunk"

amúgy utálom ezt a kifejezést. manapság inden 3. ficsur meg csajszi ezzel gizdázik hogy "barátság extrákkal" arra várva hogy legyen egy filmeket nem ismerő csóka aki visszakérdez és ki lehessen oktatni

2012. nov. 1. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt is osztom, komolyan megnézzem azt a filmet egyszer, ha lesz rá időm. :D

Ezek a folyamatos filmből vett hülyeségek engem is néha fel tudnak idegesíteni.

2012. nov. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!