Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltál azokkal a dolgokkal, szakítás után, amit az exedtől kaptál?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
rituálisan megsemmisítettem
2012. nov. 1. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
kidobtam kukába 19/L
2012. nov. 1. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Most legutobb miután megcsalt megalázott, kivágtam a pics*ba mindent az utolsó levelet meg fényképeket meg stb. Jó adag méreg távozott belőlem is...
2012. nov. 1. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
elraktam egy dobozba
2012. nov. 1. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Dobozba raktam és elraktam a szekrényembe.
2012. nov. 1. 20:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Ami értékes és szép(pl: nyaklánc), azt megtartottam és hordom is. A többi dolgot vagy kidobtam, vagy elégettdm a kandallóban :)
2012. nov. 1. 20:50
 7/13 MolotovPunk ***** válasza:
Meg vannak még,el vannak téve.De egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot.
2012. nov. 1. 21:03
 8/13 anonim ***** válasza:

első körben bedobozolom. Mikor már tényleg nem izgat a srác előveszem a dobozt és kb a teljes tartalmát kidobom a kukába, képeket, mindent. Addig még őrizgetem mert reménykedem h még kellenek vagy nemtom de eljön a pont amikor már csak értéktelen vacak.

A használati tárgyakat, ajándékokat meg használom tovább mint azelőtt

2012. nov. 1. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Minden ott van a helyén mint az előtt. Mármint mütyűrök, utazási szuvenírek, plüssök, használati tárgyak. Az életem része volt minden kapcsolatom, nem szándékozom elfelejteni őket. Mindegyikből tanultam, mindegyiktől több lettem én is. (Persze fotók sose voltak elöl, azt nyilván elraknám.)
2012. nov. 1. 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Hú de sok csalódott lány van itt :( Nem jó fiúval kezdtetek..
2012. nov. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!