Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok a 8 év korkülönbség? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 8 év korkülönbség? Én 18 vagyok (lány), akit szeretek,26. Ez sok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Ma minden egyéb rendben van ezen kívül, akkor nem számít.
2009. aug. 11. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez a korkülönbség nem sok. Egyébként pedig ha sok lenne, akkor ott hagynád, függetlenül attól, hogy szereted?:) A drasztikus 15 év fölötti korkülönbségnél előfordulhatnak később problémák,mivel a kor előrehaladtával minden ember változik.
2009. aug. 11. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem sok. Egy évvel ezelőtt még én is ezen gondolkodta, hogy vajon sok-e a 8 év korkülönbség. Ugyanígy voltam: én 18, a férfi 26. De ez nem volt probléma. A lényeg, hogy szeressétek egymást.
2009. aug. 11. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nem sok. Szerintem a szerelem nem korhoz kötött. Nyilván 80 éves papa ne járjon 20 éves csajjal de 8 év nem számít semmit :)
2009. aug. 11. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
ne sok a 8év de utána leszen bajok gondolom hogy te még tanulsz a srácnak van munkája aztán mikor vége lesz a kapcsolatnak akkor majd jon a veszekedés ezt ezt is a srác vette azt is én inkább nem nemék bele egy ilyen kapcsolatba
2009. aug. 11. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:

nem sok !!!

De a kettotok szerelme legyen a fontos es ne az eveket szamoljatok !!

2009. aug. 11. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
ha szeretd,és jól megvagytok,ne törődj senkivel!/nálunk picit...több/
2009. aug. 11. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Felejts el mindenféle befolyásolást, vagy más emberek életének példáját...

A kérdést csakis te válaszolhatod meg!!!!!!! Ne vezessen félelem vagy rossz példa!!!

A helyes kérdés amit magadnak kell feltenned: hogy elég érett vagy te egy ilyen kapcsolathoz?

A pasi részéről rád hagyom a kérdéseket...:D

És igen 8 év az sok...és ugyanez a 8 év korkülönbség akár nem is számíthat semmit...

2009. aug. 11. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:

hátt szerintem kicsit sok, most gondolj bele mikor ő 20 volt te voltál 12?

de ha szeretitek egymást akkor ámen

2009. aug. 11. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
SZTEM HA KÉT EMBER SZERETI EGYMÁST A SZERELEM NEM KORFÜGGŐ =)
2009. aug. 25. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!