Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bebizonyítani, hogy szeretem?
A barátnőmet elhanyagoltam az utóbbi pár hétben és azt mondta, hogy nem érzi hogy szeretem. 1 napot adott arra, hogy bebizonyítsam, különben szakít.
Mit javasoltok? Én már kitaláltam valamit, de nem tudom, elég-e, ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre is, mit tegyek?
Ő 20 éves, én 24.
Az a baj, hogy anyukám itt van nálam. 200 km-re lakik tőlem, külföldre utazik, de mivel rég láttuk egymást, ezért itt marad 4 napra. Arra az 1 napra sem tudom elküldeni, ráadásul panel, szóval sehogyan sem lehet megoldani hogy kettesben legyünk.
Nála lehetnénk kettesben, ott békén hagynak minket a szülők, meg neki külön részlege van a háznál, de kérdezősködnének, hogy minek rendelünk kaját, stb.
Én azt találtam ki, hogy elviszem moziba, aztán séta, étterem, ahol egy csokor rózsa várja. Csak ez olyan sablonos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!