Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet bebizonyítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet bebizonyítani, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

A barátnőmet elhanyagoltam az utóbbi pár hétben és azt mondta, hogy nem érzi hogy szeretem. 1 napot adott arra, hogy bebizonyítsam, különben szakít.

Mit javasoltok? Én már kitaláltam valamit, de nem tudom, elég-e, ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre is, mit tegyek?

Ő 20 éves, én 24.

2012. nov. 1. 12:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Ajándék- és virágvásárlás kilőve, azt mondta, hogy ne "vásároljam meg".
2012. nov. 1. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Romantikus vacsi,saját kezűleg elkészítve,gyertyák,csoki,pezsgő...
2012. nov. 1. 12:40
 3/8 A kérdező kommentje:
A főzés sajnos nem megoldható:(
2012. nov. 1. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ha valami romantikus vacsival állnál elő? Főzhetnél neki valami finomat,gyertyákat rakhatnál az asztalra,szobába ilyesmi. Még egy masszázst is adhatnál neki. Sok nő szereti az ilyen dolgokat. Amúgy mit találtál ki ? :)
2012. nov. 1. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
és ha rendelsz valamit? nem pizzát,annál valami komolyabbat. :)
2012. nov. 1. 12:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy anyukám itt van nálam. 200 km-re lakik tőlem, külföldre utazik, de mivel rég láttuk egymást, ezért itt marad 4 napra. Arra az 1 napra sem tudom elküldeni, ráadásul panel, szóval sehogyan sem lehet megoldani hogy kettesben legyünk.

Nála lehetnénk kettesben, ott békén hagynak minket a szülők, meg neki külön részlege van a háznál, de kérdezősködnének, hogy minek rendelünk kaját, stb.

Én azt találtam ki, hogy elviszem moziba, aztán séta, étterem, ahol egy csokor rózsa várja. Csak ez olyan sablonos

2012. nov. 1. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Adj önzetlenül, és ne várj viszonzást.
2012. nov. 1. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom,hogy a te barátnőd szeret-e moziba járni,de én a magam részéről nem örülnék neki ha oda vinne a barátom. Ott igazából nem tudtok beszélgetni,együtt lenni. A vacsora,séta szerintem jó ötlet,lehet kicsit sablonos de azért még biztos jól esik neki. Szerintem mond el neki,hogy milyen fontos neked,nem szeretnéd,hogy szakítson veled.Beszélj vele őszintén az érzéseidről vacsora közben.Biztos megenyhül a szíve és az este végén mond meg neki,hogy ne 1 napot adjon,hanem várjon mert el fogod kényeztetni :)
2012. nov. 1. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!