Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárnád hogy ha megkérdezed a párod h ki volt eddigi legnagyobb szerelme azt mondja x év együttlét után h te?
Nem, mert az érzelmek nem elvárásos alapon működnek.
Innentől hibás a kérdés logikája.
Mivel velem van, engem készül elvenni, így fel sem merül bennem, hogy mást jobban szeretett volna. Még akkor sem, ha esetleg így volt. Lehet, hogy azért, mert mindennap mondja/érezteti, hogy én vagyok neki a mindene. Szóval én el sem gondolkoznék ilyesmin...
24N
eleve soha nem kérdeznék ilyet
viszont ha szóba kerülne a téma, nem várnám el, hogy azt mondja, én voltam élete szerelme. Elég, hogy velem van, és jól érezzük magunkat együtt, és velem tervezi a további életét is. A nagy szerelem egyébként nem mindig egyenlő a boldog szerelemmel. Nekem se a párom az életem szerelme, valószínű emiatt is nem várnám el, hogy így nyilatkozzon rólam: viszont vele vagyok, szeretem, boldog vagyok vele,vele tervezem az életem és nekem ez így tökéletesen megfelel!
Nem
Minden ember mas, es minden ember masban jobb egy kicsit. Olyan nincs hogy te vagy mindenben a TOP ezt felejtsd el. De mivel veled van ezert te vagy az a ^mix^ amit a legjobban szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!