Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a (volt? ) pasim szivat?

Figyelt kérdés
Két hete a pasim barátja azt mondta hogy a pasim szakítani akar velem.Szakítottunk.Tegnap megkeresett msn-en és azt írta azért szakított velem,mert a barátja azt mondta neki hogy én akarok vele szakítani.Azt mondta hogy magától nem szakított volna és béküljünk ki megint járjunk.Ma megint keresett msn-en és azt mondta legyünk inkább haverok vagy még az se,és háromszor megkérdezte hogy: "most sírsz?".Mit tegyek hogy így kínoz?Én még mindig szeretem.
2009. aug. 11. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Legjobb megoldás: szépen föllépsz msn-re, letiltod a "volt" barátodat majd le is törlöd. Ennyi
2009. aug. 11. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Pulyák vagytok majd kinövitek! Hát mért más hülyékkel kell foglalkozni? Nem az van amit együtt megbeszéltek? Nem is csodálkozok rajta hogy ez sok lett neki! Akkor mondd meg neki hogy beszéljétek már meg normálisan és máskor megbeszélés alapján csináltok majd mindent amit más mondd az meg nem számít!
2009. aug. 11. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég bonyolultnak tűnik így, ahogyan leírtad. Gondolom, amikor megbeszéltétek/ eldöntöttétek a szakítást, akkor az egy személyes találkozó során történt, és nem msn-en (?). A szakítás során egyáltalán nem beszéltetek az érzéseitekről, arról, hogy mi a szakítás oka? Ha még mindig szereted és hajlandó rá, találkozzatok és beszéljétek meg az egészet személyesen. Úgy talán kevesebb lesz a félreértés. A szakítás előtt minden rendben volt köztetek? Mert ha rendben vannak a dolgok és adott a kölcsönös bizalom, akkor az nem nagyon vezet szakításhoz, hogy egy 3. személy mondott valamit...
2009. aug. 11. 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Én mindig kérdeztem tőle hogy mi a baja,de azt mondta mindig hogy nincs semmi baja.Nem beszéltünk azelőtt,mert akkor apukámnál voltam.Mikor leszálltam a buszról ott vártak a haverjaival,még puszit is adott.Eljöttek hozzám.Mire kimentem a ház elé nem volt ott csak a két haverja.Kimentünk a parkba és szóltam barátnőmnek hogy most mi a baja a barátomnak és nem mondott semmit.azt írta msn-en hogy azt hitte hogy én akarok vele szakítani mert ezt mondta neki a haverja.És nem akart velem beszélni mikor indultam volna utnánam jöttek és m,ire visszanéztem ők már addigra visszafelé mentek a biciklivel.
2009. aug. 11. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
sztem verd szét a haverját amiért beleavatkozott a kapcsolatotokba. végül is ő tehet mindenről nemde??
2009. aug. 11. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézz egy olyan pasit akinek nem a haverjai döntenek a kapcsolatairól, és tetszik is:)
2009. aug. 11. 13:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,de engem az is nagyon zavar,hogy 3szor is megkérdezte miközben msn-ez tünk,hogy sírok-e,mintha élvezné,ha sírok vagy szadizni akarna.
2009. aug. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!