Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt nem értem! Miért dobott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem! Miért dobott egy ilyet hülye ok miatt?

Figyelt kérdés

A barátom 4 hónap után dobott azzal az indokkal, hogy én nagyon csendes típus vagyok és ő ezt nem szereti. Szerintem biztos, hogy van valami más is, de ő csak azt mondta, hogy kizárolag csak emiatt. Tegnap szakított velem és ráadásul úgy, hogy megtudta volna személyesen is mondani, de ő inkább msn-en szakított! Nem értem miért pont emiatt és miért pont msn-en! Valaki segítsen!

Én 14/L ő 15/F

2009. aug. 11. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Biztosan beszédesebb lányra vágyik, nem olyan típusra, mint te vagy. 4 hónap alatt nem alakult ki benne az a bizonyos szerelem. Ilyen egyszerű. Minek etessen azzal téged, hogy jól összeilletek, mikor nem is? És valószínű nem merte személyesen elmondani, mert nem akarta látni az arcod, nem bírja a sírást vagy ilyesmi.
2009. aug. 11. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos valóban van olyan, hogy azért szakítunk valakivel, mert bizonyos tulajdonságok "nem tetszenek benne", úgy értve, hogy nekünk másra lenne inkább szükségünk. A volt barátod biztosan úgy érezte, egy bőbeszédűbb, beszédesebb lány mellett jobban érezné magát. Valószínűleg tényleg nem alakult ki a részéről mélyebb szerelem. De hidd el, az sem "hülye ok", hogy zavarja a csendességed. Ha ő nem erre vágyik, jobb mindkettőtöknek, hogy vége lett. Most biztosan nagyon fáj, de előbb utóbb találsz valakit, aki pont a csendességedet fogja szeretni:), és akit ez nem fog zavarni egyáltalán. Tán azért szakított msn-en, mert ő is fiatal még, nem tudta, hogyan kellene lehetőleg "szépen" szakítani, és félt is talán a szemedbe nézni. Tudom, mondani könnyű, de ne keseredj el. Nagyon fiatal vagy még, rengeteg fiúval találkozhatsz még, akivel jobban összeilletek majd. Biztosan találsz majd olyat, aki úgy fogad el és szeret, ahogyan vagy.
2009. aug. 11. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:
de akkor sem értem mert a hugának elmondtam h kiszerettem belőle mert nem láttam 1 hónapig és nem is tudtunk beszélni és ezidő alatt vhogy elmult a szerelem. am a huga biztos mondta neki h nem szeretem már. de amugy meg 5 percbe telt wolna neki elmondani mert 2 utcával feljebb lakik igazán mondhatta wolna a szemembe is!
2009. aug. 11. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
namost akkor,tulképpen mind2-n kiszerettetek a másikból,akkor mi itt a gond?
2009. aug. 11. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
ő még azt állitja h szeret de igy nem müködik a kapcsolatunk h ennyire csendes wagyok. nem értem mért nem tudta wolna megmondani személyesen mikor max. 10 percébe telt wolna!
2009. aug. 12. 04:26
 6/6 anonim ***** válasza:
van olyan,hogy vki csendes és ezt a másik nem bírja,dejelen esetben ezt most ő intézte"csendesen"
2009. aug. 12. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!