Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy szeretnék szerelmes lenni! Miért nem jön már? ; (
Tudom, még fiatal vagyok, de annyira jó lenne, ha jönne már valaki, akibe annyira szerelmes lennék, hogy folyton csak rá gondolnék, akiért tudnék rajongani, aki miatt megérné élni az életemet. Furcsa gondolatok ezek? Olyan, mintha szerelmes lennék a szerelembe... Azt sem tudom, mi a kérdésem, csak gondoltam, leírom ide, mert annyira fáj a szívem, és azt sem tudom, ki miatt... ;(
16/L
El jön az idő. :)
De figyelj lehet, valaki már rád startolt csak lehet nem mer neked írni! :) Én példáúl a párommal úgy jöttünk össze, hogy elmentem sétálni és ő is arra sétált és ott csatlakoztunk egymáshoz beszélgettünk és innentől meg már mindig rám írt, hogy nem-e megyünk valamerre és össze jöttünk 2 hónap után. :)
Mielőtt szolnátok nem vadidegenről van szó! :D
Ismertem. :) Csak sosem beszélgettünk úgy igazán. :)
Aranyos vagy..:))
Azt sem tudod, mi a kérdésed, de leírod..és látod, válasz is érkezik. Majd jön a szerelem. Több is. Majd amikor nem várod..mint a villám.
Csak ne görcsölj rá ennyire. Lehet, már ott ólálkodik a sarkon, Te meg nézed főutat, onnan várva.
Minden jót, és szerelmet !
Én 19 vagyok és még mindig nem jött el... Majd eljön... chh..
/F
Na de a szerelemért TENNI kell..és nem várni, hogy majd csak valaki ir, és hupp össze jöttök.. :)
Sőt..van mikor KÜZDENI KELL ÉRTE! :)
Nem nehéz amúgy csak tenni kell érte!
És aki rengeteget próbálkozott, de mindig elbukott ill. elutasították? Az még mindig próbálkozzon?
Am előző voltam.
(Mármint 19/F.)
15 !
Már hogyne próbálkozna! Nem jó helyen keresgéltél..ennyi.
Keresd csak Te is a szerelmet. Attól lesz szép az élet!
Jó, van amikor csalódás, de aki mindíg a földön jár, nem is fog repülni..és zuhanni.
Pedig az nagyon kell..:)
Édes kicsi tündérkém!
Te hány éves vagy? Ha 13 alatt akkor remélemnem gondoltad komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!