Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma származású gyereket szeretek, mit tegyek maradjak a fiúval? és hogy mondjam el a szüleimnek hogy mi a helyzet?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok van egy fiú akit szeretek ős is engemet, csak az a baj hogy a fiú roma származású és ezt a szüleim nem fogadnák el! Együtt vagyunk de titkoljuk a kapcsolatunkat egy ideje már.2012. okt. 31. 18:38
11/21 A kérdező kommentje:
Én nem akarok még gyereket és ő se ezt tisztáztuk, ő se és én se akarjuk ilyen fiatalon elbaszni az életünket!! Nem azt mondom hogy ő lesz a férjem mer nemtom hogy mi lesz, de azt tudom, hogy szeretjük egymást és ő bebizonyítottam nekem hogy amit érez az nem kamu s komolyan gondolja!!! Én csak a szüleim reakciójától félek!!
2012. okt. 31. 19:04
12/21 anonim válasza:
Jajj! Bocsi, félreolvastam XDD azért nem értettem először a kérdést. Azt hittem, "Roma származású gyereket szeretnék..." :DD Bocsi. Amúgy érvényes amit mondtam ;)
F17
13/21 A kérdező kommentje:
Oké semmibaj :) érvényes amit mondtál, de nem akarunk gyereket!! de nem tudom hogy mi tévő legyek :( néha felmerném vállalni ezt az egészet máskor meg nem :/
2012. okt. 31. 19:14
14/21 anonim válasza:
Itt most tőlünk vársz önigazolást? Hiszen szégyelled őt. Itt te magad érzed gáznak ezt a kapcsolatot, ebben sosem leszel boldog, inkább hagyd.
15/21 A kérdező kommentje:
Én nem szégyellem! Csak attól félek hogy a szüleim mit szólnak hozzá, tartók tőle,nem szégyenről van szó. Szeretem!
2012. okt. 31. 21:09
16/21 anonim válasza:
Köszönöm, hogy nem keveredsz!
Tartsd magad ehhez!
17/21 anonim válasza:
Cigánnyal soha ne kezdj! Nekem volt szinte már-már barátom, volt osztálytársam, nem volt amúgy összejárás egy helységben lakunk, de.. Történt hogy nem volt igaza és szóvá mertem tenni, tudod mi lett? Kijött rajta a kultúra , mára a legnagyobb ellenségek lettünk, lesüllyedt a putri szintre 12 gyereke van három nőtől, ebből nyolc intézetis ! Nem azt mondom mind ilyen, de 90%-uk lepra, tetves, korcs, ápolatlan hitvány ember! A boltosunk nem adott neki hitelt, mert nagy soká szokta törleszteni, nyitásra odaszart a bejárathoz a kenyeres sofőr jelentette föl!
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászolásokat! Csak annyit mondok ne ítélkezzetek mások fellett míg meg nem ismeritek! Én tudom milyen ő, egy ujjal nem nyúlna hozzám, peddig aztán volt már pár vitánk!
2012. nov. 1. 12:08
19/21 anonim válasza:
Tudom. Szerelem sok mindent másként láttat! Eldöntötted, leked rajta, csak később ne emiatt siránkozz, mert "késő bánat, eb gondolat"! Monami!
20/21 anonim válasza:
A szüleidnek igazuk van!Hajrá skinheadek!!!
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!