Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi van Vele? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van Vele? Nem értem már. Miért csinálta?

Figyelt kérdés
20/F vagyok. még májusban megismertem egy csodálatos lányt akibe beleszerettem. soha nem voltam még ilyen szerelmes mint akkor. elkezdtünk beszélgetni (msn-en) és nagy jól megismertük egymást, és Ő is belémszeretett. össze is jöttünk de nem tartott vmi sokáig mivel azt mondta h neki ez nem fog menni. (azt tudni kell h 400 km távolság van köztünk) többször is elmondta még h szeret. azzal magyarázta h nem akar onnan elmenni (mert úgy volt h összeköltözünk ha leérettségizett) mert szüksége van a barátnőire. az az igazság h Ő depressziós és sokáig vagdosta magát. és nem egyszer kötött ki kórházban. és az életét a barátaink köszönheti. úgy értem h ők mellette voltak mikor már a családja sem. és szerintem ezért jelentenek neki sokat és ezért nem akar tőlük 400 km -re lenni. jól gondolom vagy vmi más miatt? tudom h szüksége van arra h a közelébe legyek de így nem tudok vele lenni a távolság miatt. de nagyon szeretem és ő is szeret engem. de most így mind a ketten szenvedünk... mit csináljak?? :( :(
2009. aug. 11. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Totál ugy adtad elő, mintha már leérettségizett volna!!! Ha még van 3 éve, akkor ne aggódj most ezen. 3 év múlva térjetek vissza a témára...
2009. aug. 13. 10:35
 12/12 anonim ***** válasza:

hát még jó, hogy 15 évesen nem szándékozik egyelőre hozzád költözni! nekem is sokkal fontosabb volt az a pár barátnőm, akik akkor voltak nekem.

de egyetértek az egyik hozzászólóval... ha neked kell ez a lány, költözz te oda, vagy legalább a közelbe. 20 éves vagy, azt teszel, amit akarsz. ha ennyire szerelmes vagy, add föl a kényelmedet.

mellesleg nagyon ritka az, hogy ilyen távkapcsolat működik ekkora korkülönbséggel. igazából nekem nem is a korkülönbséggel van a bajom, mert az én barátom és köztem is ennyi idő van (én 17, ő 22), viszont ha ő úgy gondol előre a dolgokra, hogy nem fogja tudni otthagyni a barátnőjét, akkor nem feltétlenül érett még egy ilyen dologra szerintem... amúgyis. ki tudja, ki mondhatja meg, mi lesz 3 év múlva? hogy várod el, hogy 15 évesen döntsön, mi lesz majd 18 évesen? szerintem még azt sem tudja, ki lesz akkor.

2009. aug. 13. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!