Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi van Vele? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van Vele? Nem értem már. Miért csinálta?

Figyelt kérdés
20/F vagyok. még májusban megismertem egy csodálatos lányt akibe beleszerettem. soha nem voltam még ilyen szerelmes mint akkor. elkezdtünk beszélgetni (msn-en) és nagy jól megismertük egymást, és Ő is belémszeretett. össze is jöttünk de nem tartott vmi sokáig mivel azt mondta h neki ez nem fog menni. (azt tudni kell h 400 km távolság van köztünk) többször is elmondta még h szeret. azzal magyarázta h nem akar onnan elmenni (mert úgy volt h összeköltözünk ha leérettségizett) mert szüksége van a barátnőire. az az igazság h Ő depressziós és sokáig vagdosta magát. és nem egyszer kötött ki kórházban. és az életét a barátaink köszönheti. úgy értem h ők mellette voltak mikor már a családja sem. és szerintem ezért jelentenek neki sokat és ezért nem akar tőlük 400 km -re lenni. jól gondolom vagy vmi más miatt? tudom h szüksége van arra h a közelébe legyek de így nem tudok vele lenni a távolság miatt. de nagyon szeretem és ő is szeret engem. de most így mind a ketten szenvedünk... mit csináljak?? :( :(
2009. aug. 11. 09:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem költözöl oda te?
2009. aug. 11. 09:25
 2/12 A kérdező kommentje:
azért mert nálunk sokkal nagyobb a ház. egy emelet lenne csak a miénk. fürdővel konyhával meg minden.
2009. aug. 11. 09:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg távkapcsolatban egy ideig,ha hétvégente tudtok találkozni abból le tudnád szűrni hamar,hogy tényleg olyan nagy e a szerelem.
2009. aug. 11. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Ne haragudj, de ha annyira szereted, akkor ne a kényelmeddel foglalkozz! Ha meg az a fontosabb, akkor jól is teszi, ha nem köti veled össze az életét!

Lehet lepontozni nyugodtan!

2009. aug. 11. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
12:14, nem pontozlak le, teljesen igazad van. A kérdezőnek jó lenne ezen elgondolkoznia.
2009. aug. 11. 12:51
 6/12 A kérdező kommentje:
az az igazság h nem jön ki jól a családjával. vagyis azért nem mert nem voltak mellette a legnehezebb időkben. csak a barátai voltak neki. és ők nagyon sokat segítettek neki. épp emiatt hatalmasra nőttek a szemében. az lehet baj h még "csak" 15 éves?? vagyis úgy értem ez a kötődés a barátaihoz fog halványulni??
2009. aug. 11. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Májusban ismerted meg, van köztetek 5 év, három év múlva érettségizik. Ugye ezt Te se gondoltad komolyan???
2009. aug. 11. 20:05
 8/12 A kérdező kommentje:
teljesen komolyan gondoltam! soha senkit nem szerettem még így mint Őt
2009. aug. 12. 00:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor ezt a kérdést tedd fel 3 év múlva, mikor aktuális lesz a költözködés. Most egyelőre esélytelen, fél évet adok nektek. Korkülönbség, 400 km. Ok, hogy első fellángolásra így érzed, de ez változni fog :) Három év alatt egymás mellett is sok problémátok lenne, nemhogy 400 km-re.
2009. aug. 13. 08:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát, részvétem, hozzá!, de ezt úgy, ahogy van felesd el!

Semmi értelme nincs, velem is volt, de végül semmi nem lett, ami mindkettőnknek jobb. Mostanra meg bátyámként szeretem. Meg amúgy is, tizenöt éves, te meg húsz, egy húsz évesnek, már családra kell gondolni, a legtöbb esetben, és nem egy tizenöt éves szüztelenítésében.

2009. aug. 13. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!