Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg rossz korba születtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rossz korba születtek a ronda pasik ahol csak a külső számít a lanyoknak?

Figyelt kérdés
Egy kezemen meg tudnam szamolni, kogy kb 150 sajat korcsoportomban levo lanyismerosom kozul hany valasztotta azt a pasit aki belsoleg tokeletes harnoniaban volt a csajjal, es hanyan azt aki cak kulsore volt nagy szam. Ugye ilyenkor a helyes pasi aki belsore romlott az adta a szepet es a jot es a legelonyosebb arcat, jogy megnyerje a lanyt. Ezen a legtobb lany keptelen atlatni, mert a jo kulso elvakitja oket. Aztan lesz a hazassag es minden masodik lassan valassal vegzodik, mert akkor csucsosodik ki a helyes pasi igazi romlott enje. A legtobb helyes ilyen. Vagy ilyen lesz.
2012. okt. 31. 07:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

"Álljatok már le! És mi van azokkal a lányokkal, akik próbálnak a lehető legjobbak lenni? Nem néznek ki rosszul, vannak pattanásaik (de legalább bőrszínű a fejük, és nem több centis alapozó réteg van rajtuk), nem kövérek, okosak, viccesek, műveltek??! MINKET MIÉRT NEM VESZ ÉSZRE SENKI?!"

Az ilyen lányokat észreveszik. Ha téged nem, akkor nem vagy teljesen ilyen.

2012. okt. 31. 11:01
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

A volt barátom abszolút nem volt jóképű, se helyes, se semmi.. Mindenki azt mondta nekem, hogy nem értik, hogy merek vele végigsétálni az utcán, hogy vagyok képes a szépet látni benne. Egyszerű volt. Olyan belső értékekkel rendelkezett, ami széppé tette számomra a külsejét. És azután nem érdekelt, hogy ki mit gondolt, csak ő létezett nekem.

Én nem állítom magamról, hogy szép vagyok,de csúnyának se tartom magam és nagyon sokan mondják, hogy igenis lehetne önbizalmam a külsőmre. Úgyhogy ha annyira érdekel küldök képet. Rólam meg a fiúról is.

Azt hogy most már miért nem vagyunk együtt, az már egy másik kérdés. A srác nem kicsit rontotta el a dolgokat, de még azok után is amiket mondott rólam, állítom, hogy egy szörnyen jó lelkű ember.

Szóval nem csak a külső számít, elhiheted, hogy igenis vannak olyan lányok, akiknek nem csak az számít.

16/L

2012. okt. 31. 11:08
 13/19 A kérdező kommentje:
87%os. Kar hogy ilyen csak a.mesekben van meg 1000 bol 1 lanynal aki elnezi ha egy pasi nem.helyes. De a tobbi 999 lany nem all szoba a pasival ha nem az a tipikus mai helyes srac, aki lefekudt elotte 20lannyal.
2012. okt. 31. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:
1000-ből 1 lánynál sincs ilyen, csak és kizárólag a gyk-n fordul elő :)
2012. okt. 31. 11:49
 15/19 anonim ***** válasza:

14-es :D Még mindig szívesen bizonyítom :)

Ha az kell hogy 1000-ből 1 legyek, akkor 1000-ből 1 vagyok, de létezem és nem csak a gyak-n :)

2012. okt. 31. 12:34
 16/19 anonim ***** válasza:
10%
nem feltétlen! mivel ez a kor nem csak a szépségről hanem a vagyonról is szól, így ha csúnya is vagy, de gazdag még lehetsz. ha gazdag vagy bármilyen csajt megvehetsz.
2012. okt. 31. 15:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz nekem csak a belső számt! egyszer én is majdnem bedőltem egy helyes pasinak de szrencsére hamar rájöttemh h nem szabad mert már volt h egyszer átvertek de egyépként van nem jóképü pasii sh nemkedves
2012. nov. 8. 13:53
 18/19 anonim ***** válasza:
előző vagyok szóval lehet csalódni mindketőben és ez msot nem általánostás de az án tapasztalataim szeritn és a többség szerint is úgy van h a helyes pasik beképzeétebbek és ezrtá nem tisztelik a npt mert úgyis lesz másik... de a nem helyes jobban meg becsüli és én is jobban járok vele mert szretem ha a enyeren hordoznak és jobb imádni egymsát mint h ha csak egy külsőben gyönyörködnék közben meg utálom a viselkedését...
2012. nov. 8. 13:56
 19/19 anonim ***** válasza:
én mikor megismertema barátomat még ugyen nem ismertem h milen belülről de beszélgetni keztünk és nagyon meg tetszett h mennyire megértetük egymást mai napi imádjuk egymsát és engem sem érdekel h mások mit gondolnak mert én szretem és nem gazdag átlag ember már mára a kedvemárt lefogyott pedig erresem kértemmeg mert nem zavart...
2012. nov. 8. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!