Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne mégis a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne mégis a barátnőm? Fontosabbak lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon-nagyon szeretek,és ezt ő is tudja.Most úgy tudja,hogy már nem érzek iránta semmit,de ez nem igaz.Tudni kell,hogy többször elutasított már.De nem akarom feladni,mert nagyon szeretem.Sok közös témánk is van.Hogyan tudnám elérni hogy mégis ne a barátot,hanem a férfit lássa bennem?
2009. aug. 11. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

keres más nőt. ezt bár elbsztad...

olyan mintha a testvéredet kérnéd, hogy most már szexeljünk...

ő így tekint rád...

2009. aug. 11. 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is legyél nagyon jó barátja. Legyél figyelmes, kísérd haza a suliból, vidd a táskáját ( persze nem mindig, alkalmanként, te sem vagy cseléd azért!), mindennap mondj neki egy bókot, pl.: de jó ma a frizurád! vagy nagyon jól áll neked ez a póló!... a lányok mindig értékelik az ilyen figyelmességeket. Ne felejtsd el, ha szülinapja, névnapja van, ilyenkor vegyél neki virágot vagy csokit, amit szeret. Fontos, hogy legyél mindig jó haver, mutasd ki, hogy benned megbízhat, mindig hallgasd meg. Egy idő után lehet, hogy megváltoznak az érzései, ekkor már ő fog lépni. Te most már maradj nyugton! Te már elmondtad az érzéseidet! Adj neki időt, hogy feldolgozza mindezt! A visszautasítás csak azt jelenti, hogy egyelőre barátként gondol rád, de ez nem végleges! Nyugi, én szorítok neked!

16/L, akit ilyen módszerekkel tuti meghódítanál

2009. aug. 11. 09:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezeket tettem de mégsem volt eredmény:-(Mi lehet a valós ok?
2009. aug. 11. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
valós ok? nem tetszel neki, másba szerelmes, más tetszik neki, nem akar kapcsolatot, nem vagy az esete, valami mégis nem tetszik neki benned, lehet, hogy akar kapcsolatot, csak nem téged, inkább barátnak szeretne, esetleg cikinek tart, éretlennek tart...stb. millió oka lehet.
2009. aug. 13. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha behazudtad neki, hogy nem érzel iránta semmit, akkor miért várod el, hogy ő figyeljen fel rád? Így jár, aki nem őszinte, erre csak ezt tudom mondani.
2009. aug. 13. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!