Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan hív betegesen féltéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hív betegesen féltékenynek?

Figyelt kérdés

Barátom neten árulta valami számítógépes kütyüjét már 1-2 hete.

Ma pedig nagy örömmel újságolta, hogy megismert ma egy lányt, amire én eléggé furcsán néztem és rákérdeztem, hogy ezt most mégis hogy érti.

Ő erre azt válaszolta, hogy a lány szeretné igénybe venni a szolgáltatásait. Erre én nagyot néztem, kikerekedtek a szemeim, mire ő elnevette magát, és benyögte, hogy csak viccelt, a csaj csak meg szeretné venni a kütyüjét.

Én erre besértődtem, hogy hogy van képe ilyenekkel viccelődni, mikor ő már azon is kiakad, ha ránézek valakire, vagy bejelölök valakit iwiwen. Fiú barátaim pedig azóta nincsenek, hogy vele együtt vagyok, mert nem tudja elviselni őket.

Ő pedig elkezdte mondani, hogy már elviselhetetlen ez a féltékenységem, és hogy szinte beteges, és neki kezd elege lenni.

Én azt mondtam, hogy oké, itt elég, majd hívjon, ha megjön az esze és otthagytam.

Igazam volt? Vagy neki van igaza?

2009. aug. 11. 01:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semelyikőtöknek nincs igaza =) Nem kell annyira féltékenynek lennetek, mert ez lesz a szakító ok.
2009. aug. 11. 01:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ebből az egy történetből nem lehet megállapítani, hogy betegesen féltékeny vagy-e, de, ha szerinte elviselhetetlen vagy, meg szinte beteges és kezd elege lenni, ott csak van valami, magától az ember nem talál ki ilyet.

Az én volt barátomnak fel sem tűnt, hogy megfojt a féltékenységével, szerinte ő teljesen normális volt, én meg a végén el kezdtem szabályosan megutálni miatta.

2009. aug. 11. 01:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tök gáz az ilyen kapcsolat. Mi az h beszól mert ránézel valakire v bejelölsz valakit? Na meg a másik, h fiú barátaid nincsenek már..Szerinted ez normális kapcsolat? Van ennek jövője? Nem egymás tulajdonai vagytok, hanem csak szerelmesek. Majd később talán, amikor házasság, gyerek, jobban beleszólhattok egymás életébe, de ne haragudj ez annyira nevetséges!
2009. aug. 11. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
MINDKETTEN betegesen féltékenyek vagytok...
2009. okt. 11. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!