Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy szabadságigényű fiúk/lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szabadságigényű fiúk/lányok, ti mennyi időt töltötök el a párotokkal?

Figyelt kérdés

Általában is érdekel a kérdés, de az én szitum valahogy így néz ki: nagyon közel lakunk egymáshoz, ezért sok estén találkozunk picit. Napközben neki meló, nekem suli+meló. Napközben nem keres, este ha nem találkozunk, kb negyedórát beszélünk neten. Ez nekem nagyon kevés..ez normális? Közben azt mondja, h bennem megtalált mindent, amit eddig keresett...

Nagyon nehezen hiszem ezt el, mert számomra ez akkor hihető, ha ki is mutatja. Amikor együtt vagyunk semmi kifogásom nincs, de amikor nem...nekem olyan szexkapcsolat jellegű a dolog, de erre még ő kérdezett rá anno, hogy ugye nem, hanem komolyan gondolom-e..

Ha ekkora a szabadságigénye, megpróbálom elfogadni, de létezik ilyen? Nekem annyira hihetetlen, hogy oda vagy valakiért, de nem vagy képes felhívni, vagy többet beszélgetni vele, amikor van hogy 2 napig nem is találkozunk...én teljesen máshogy működök, ezért felfoghatatlan számomra.

Aki hasonló felfogással él, mint a jelenlegi párom, írjon! Tudni szeretném, h velem vagy vele van a baj, vagy nincs is baj...köszönöm!

én 23/L, ő 24/F

2012. okt. 30. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. A miért nem alszotok "együttet" úgy értettem, hogy miért nem alszotok együtt minden találkozásnál, ha úgy is este 8- tól éjfélig vagytok együtt?
2012. okt. 30. 15:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Együtt alszunk, amikor úgy van, de még csak másfél hónapja vagyunk együtt...épp erről szól a kérdés, h nem tudom hogy normális-e h ennyire nem igényli az együtt töltött időket...

Amúgy még érdekelne, hogy ezt hogy hidaljam át? Kezdek belekattanni, nekem ötször ennyi az igényem a páromra...

2012. okt. 30. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs baj, ez elég találkozásnak tűnik.

Amúgy én lány vagyok, de nagyon nagy a szabadságigényem, a kapcsolataimnak is mindig ezért lett vége, mert gátolni próbáltak ebben... Na most vicces, de ugyanilyen nagy szabadságigényű sráccal vagyok együtt most, és ő az a srác, akivel az összes kapcsolatom közül a legtöbb időt töltjük együtt :D

Pedig korábban mindketten mondhatni irtóztunk ettől...

De szerintem nincs baj veletek! De beszéljétek meg, az a biztos!

2012. okt. 30. 23:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni, hogy itt maximum velem van a baj. Ez félig meddig jó hír. Beszélni mindenképpen szeretnék vele erről, de hogyan ne ijesszem el? Szeretnék valami köztes megoldást. Létezik vajon ilyen? Írjatok még nagy szabadságigényű válaszolók, akik eddig írtatok, kíváncsi vagyok a véleményekre! Nagyon köszönöm, sokat segítettetek eddig is :)
2012. okt. 31. 01:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Erre nem nagyon létezik szerintem megoldás...mármint bármit csinálsz,neked nem lesz elég ez az idő találkozás de a jó hír, hogy idővel biztos enyhülni fog!

Esetleg ha beszélsz vele és elmondod neki, hogy kicsit többre lenne szükséges akkor lehet elgondolkozik rajta. Csak semmiképp ne akard ráerőszakolni :)

2012. okt. 31. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!