Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vállalnád be az első szexet a barátoddal/bnőddel szívesebben? Nálad, nálam?
Figyelt kérdés
csak mert engem mintha taszítana, hogy magamhoz hozzam fel, mert nekem az olyan kiszámítható, snassz lenne valahogy. más hogy van ezzel?2012. okt. 29. 16:43
2/8 A kérdező kommentje:
a válaszmentesség azt jelenti, hogy a hely mindenkinek mindegy csak nekem nem?
2012. okt. 29. 17:09
3/8 A kérdező kommentje:
most látom, bocsi, köszi
2012. okt. 29. 17:10
4/8 anonim válasza:
Helyes a következtetésed:)
Ésszerű határokon belül valóban nem teljesen mindegy, hol vagytok?:)
5/8 A kérdező kommentje:
nekem ez a "nálam" dolog zavar csak. ahol az exszel aludtam..?
és nem tudom hogy másokban kivált e a hely bármit.
pl ha parkban..az nem lenéző a nő számára?
egyszerűen nem tudom hol menjek vele bele az egészbe. a családjához meg nem fog elvinni, anyukához még. szóval nem is tudom..
2012. okt. 29. 17:32
6/8 anonim válasza:
Nekem mindegy. Am ez a "exel aludtam" hülyeség. Szerinted amelyik ágyba a pasi befektet abba nem volt más nő? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!