Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor szeret vagy nem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szeret vagy nem? (A részleteket lásd lent)

Figyelt kérdés

2006 novemberében megismertem egy igazán kedves srácot.

Felmentem hotdog-ra,hogy pandacsatázzak.(Ez egy közösségi játék) Amikor befejeztem a játékot,kihívott egy vendégjátékos játszani.Utánna szinte az nap csak vele játszottam.Már későre járt,így mennem kellett aludni,de megbeszéltük,hogy másnap megint játszunk.Nagyon kedves fiú volt.Másnap megint játszottunk,és ez így ment 2 hónapig.Majd elkértem az msn-jét és ott folytattuk a beszélgetéseket.Ez idő alatt beleszerettem a srácba,amit be is vallottam neki.Előszőrre még nem mondott semmit.Hát gondoltam 3 hét elteltével,hogy megpróbálom mégegyszer.Akkor már az volt a válasza,hogy Ő is szeret.Ennek nagyon örültem.Ugyan úgy folytattuk a beszélgetéseket és nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában,ha netes volt még akkor is.Minden nap alig vártuk,hogy beszélgethessünk.Nem tudtunk elszakadni egymástól.Nagyon sokat beszélgettünk.Egy nap több órát is képesek voltunk a gép előtt tölteni,csakhogy tudjunk beszélgetni.Azóta eltelt majdnem 3 év.Most 2009-et írunk.Már nagyon ragaszkodunk egymáshoz.Ugyan sokat veszekszünk,de nagyon szeretjük egymást.Persze annyira amennyire így interneten keresztül lehet.Most nyáron mind a ketten voltunk nyaralni,de közbe folyamatosan tartottuk a kapcsolatot telefonon.Alig vártam minden nap,hogy felhívjon vagy küldjön egy sms-t.De most valahogy megváltozott.Más lett.Olyanokat mondd,hogy hazudok meg,hogy én nem szeretem.Pedig tiszta szívemből szeretem.2009.08.08.-án azt mondta,hogy vége.Megkérdeztem miért,de erre nem kaptam választ csak annyit,hogy mert elege van az egész életéből.Megkérdeztem szeret-e,azt mondta,hogy nagyon szeret,de mégis vége.Még most is mondja,hogy szeret.Akkor most mivan?Nem értem,egyáltalán miért ilyen??

2009. aug. 10. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szeret nyugi, csak vmi történt vele ami kiborította és dühös a körülötte levőkre.

Ejha azért 3év nemsemmi ;) ez a kedvenc kérdésem itt(mostantól) olyan mesébe illő h minden 1kis apró dologgal történt és lám mi lett belőle ;)

Én online ismertem meg így 1 csajt bár német volt, és csak 1évig bírtam hiába jólnézett ki meg minden de soha nemlehetne semmi köztünk, viszont nagyon szerettük mi is 1mást.

A korotokat meg kérdezhetem? így lenne teljes a kép

2009. aug. 10. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen most kicsit megnyugodtam:)

Hát...a korunkat illetően nagyon fiatalok vagyunk

Én 13 ő pedig 14:)

Ezt nem gondoltad volna mi?:)

2009. aug. 11. 16:15
 3/4 Nokica válasza:

Szerintem szeret... Találkoznotok kéne...

De aranyosak vagytok... :)

Én sem gondoltam volna, hogy csak ennyi idősek vagytok... Érettebben fogalmazol, mint egy 13 éves :)

2010. jan. 10. 03:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen:)

Hát...sokan mondták már,hogy érettebben fogalmazok a koromhoz képest.:)

2010. jan. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!