Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lenne a jobb? Kérjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lenne a jobb? Kérjek tőle egy kis időt inkább?

Figyelt kérdés

Most lett vége az 5 éves kapcsolatomnak nem rég, és eléggé változó azóta a hangulatom. A volt barátom már eszembe se jut, nagy megkönnyebbülés volt, hogy véget ért az a kapcsolat, de ez a pár év alatt teljesen lerombolta az önbizalmam, és egy senkinek érzem magam kb.

Találkozgatok egy sráccal, akivel már pár hónapja ismerjük egymást, és neki már a kezdetektől tetszem, és elég sok mindent megtesz értem, nagyon jól érzem magam vele és azt hiszem beleszerettem...

De ilyen lelki állapotban mennyire lenne korrekt, ha összejönnék vele? Neki ez nem lenne jó, tipikusan olyan srác, akiért mindenki odavan, kedves, jó fej, jó a humora, jól is néz ki, bármiről tudok vele beszélgetni és teljesen ugyanaz az érdeklődési körünk,... szóval mondhatni minden tökéletes! :)

Nekem pont olyan srácra van szükségem, mint amilyen ő, de ez fordítva nem igaz, nem hiszem, hogy hozzá ilyen lány illik... Régen én is olyan voltam, mint ő, szóval ha helyre tudom tenni magamban a dolgokat, akkor viszont remekül összeillenénk, de egyelőre tele vagyok gátlásokkal.

Mit tegyek? Mondjam neki, hogy inkább ne találkozzunk, amíg így érzem magam? Vagy ez nagy hülyeség lenne? Nem is tudom, hogy kibírnám-e, hogy ne lássam. :)

2012. okt. 29. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet tudni, hogy miiért lett vége az előző kapcsolatodnak? Mióta ismered a másik srácot?Szerintem, mindenképp tisztázd magadban a dolgokat, hogy mit szeretnél.
2012. okt. 29. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség lenne nem találkozni vele. Szerintem jöjjetek össze,mellette majd ugyis felpezsdülsz.
2012. okt. 29. 10:05
 3/7 A kérdező kommentje:

A másik srácot nyár elején ismertem meg.

A kapcsolatomnak azért lett vége, mert volt nagyon sok problémánk, és akárhányszor megbeszéltük ezeket a dolgokat, soha nem változott semmi, de még az apróságok se, tényleg semmi... így sajnos nem működött már a dolog.

A végére már annyira elidegenedtünk egymástól, hogy nem is beszélgettünk, egymáshoz se értünk meg semmi, szóval ennél rosszabb már nem is lehetett volna a helyzet. :)

2012. okt. 29. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg, meg is csalt a volt párod?
2012. okt. 29. 10:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg.
2012. okt. 29. 10:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Szóval nem emiatt nincs önbizalmam már. :)

Hanem bármi ötletem volt, bármit szerettem volna csinálni, bármit mondtam vagy szerettem, azokat a dolgokat mindig teljes mértékben leszólta, és emiatt már kb semilyen gondolatomat ki se merem mondani. :/

2012. okt. 29. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne idöt kérj töle, inkább öszintén beszélgess vele ezekröl a dolgokról, a gátlásaidról, félelmeidröl. Ha tényleg olyan jó a sráccal, úgy érzed megértö, és bizol benne, meg pláne ezt tanácsolom. Az idö kérés csak összezavarná, + még nincs annyira megalapozva a kapcsolatotok.
2012. okt. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!