Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek az anyja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek az anyja nem engedi hogy barátja legyen 16 éves kora előtt. Hogy kéne elmondani az anyjának a hogy ne tiltson el tőle?

Figyelt kérdés
Van egy lány járunk 1 hónapja és az anyukája szigorú és mint fent írtam nem engedi hogy 16 éves kora előtt(most 14) barátja legyen. Persze érte tudnék várni mert nagyon szeretem. De tudna valaki valamit javasolni hogy tudnánk úgy beadni az anyjának hogy ne legyen utána olyan hogy eltiltja tőlem stb..
2012. okt. 29. 09:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ja, csak nem éppen 16 éves kora előtt! Ha nekem lányom lesz a jövőben az biztos hogy átkozni fog, de az is biztos hogy nem lesz belőle olyan csitri mint a mostaniak többsége..
2012. okt. 31. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!