Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotokkal hetente hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotokkal hetente hányszor látjátok egymást? És amikor randiztok akkor milyen helyeken, vagy mit csináltok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:

altalaban ha suli van akkor minden nap latom:D ha szunet akkor 1 hetente vagy 2 hetente 1x.

akkor is hozza megyunk fol:D:P

2009. aug. 10. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
mi állandóand otthon kúrunk:) :$ legjobbb elfoglaltság a pina nyalás:P
2009. aug. 10. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyári szünetbe minden nap, suliidőbe vagy minden nap vagy kétnaponta. Se hozzánk se hozzájuk nem mehetünk, de vannak eldugott helyeink amiröl csak mi tudunk és ott tudunk kettesben lenni. 16 vagyok, ő 23, és ezért is tervezzük az összeköltözést mert nagyon rossz hogy se náluk se nálunk nem lehetünk még a legnagyobb hidegben se.
2009. aug. 10. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
mi is megyünk sétálni, hozzánk, vagy strandra. petting is játszik ;)
2009. aug. 10. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyáron sajnos kevesebbet talizunk mint suli időben mert akkor mindennap! 18/L
2009. aug. 10. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem most nincs párom, és szerintem nem az volt a kérdés, hogy hányszor szeretkeztek, de ha csak arról szól egy kapcsolat az elég rossz :)

Amúgy én ha találkozom az akkori barátommal akkor elmegyünk sétálni, beülünk egy cukrászdába, felmegyünk hozzánk vagy hozzájuk filmet nézni, meg ilyesmik :)

2009. aug. 10. 14:17
 7/8 anonim válasza:

Én távkapcsolatban élek a barátommal! (Én Bp. Ő Szlovákia 160km 1,5 óra kb)

lassan 2 éve vagyunk együtt minden hétvégén együtt vagyunk péntektől-hétfőig! először azt hittem hogy nem fog működni a dolog de tévedtem! (szerencsére)!

minden nap beszélünk skypon!

És lassan összeköltözünk!

2009. aug. 10. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi bszünetben változó, de elég sokszor. suliban mivel koleszos vasárnap mindenképp. néha szombaton is.
2009. aug. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!