Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljon fel velem a baratom?
Van egy baratja, akivel mindig felszabadul, mert szorakoznak ilyen autok, techinka dolgokrol.Nagyon zarkozott pasi, s akkor mikor velem van nehezere esik megnyilni. S akkor inkabb tobb idot van a haverrel, mert az nem eszi a fejet, s mert erzelem nincs.
1000szer elmondtam, h legyen nyugodt velem, ne feljen az erzelmeitol pedig mar reg jarunk...de nem engedi el magat velem.
Mit tehetek?
Nem is szeretnem h annyit logjon a haverevel
De az a baj nem hiszi...h szeretem. PEdig soha semmit nem tettem...azt mondja h tul szep vagyok, es biztos nekem jobb kell, es a hata mogott megcsalom.
S megmondtam h o nekem mindent megad ami kell, nem kell mas, de nem erti meg.neha olyan fura...
szabaduljon fel?
Menjetek oda nyugodtan a gazdátokhoz és kérjétek ,hogy szabadítson fel benneteket!
HA jó rabszolgák voltatok, akkor biztosan ad nektek szabadságlevelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!