Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet "meghódítani"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "meghódítani" egy nem csajozó pasit?

Figyelt kérdés
úgy értem évek óta nem látták csajjal nem tudom talán félénk vagy túl magasak ez elvárásai
2012. okt. 27. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább félénk. Ha ez a változat az igaz, úgy tudod meghódítani, hogy egyértelműen nyitsz felé.
2012. okt. 27. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy félénk. Szóval ebben az esetben neked kellene kezdeményezni, ha akarsz valamit.
2012. okt. 27. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:

fiúval se látták?

nehogy hiába strapáld magad

2012. okt. 27. 15:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy a lányokat szereti:)
2012. okt. 27. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy ha közeledsz felé!!!!!!!!!! Egyértelműen.. én is ilyen vagyok... nem csajozok.. csak várom meg nézem... meg de jó lenne... kivagyok teljesen :D
2012. okt. 27. 15:15
 6/8 A kérdező kommentje:
De honnan tudjam bejövök-e neki ha ilyen félénk?
2012. okt. 27. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem csak épeszű, és magasak az elvárásai.
2012. okt. 27. 15:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon lekell nyűgözni :)
2012. okt. 27. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!