Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Van Vki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Van Vki még akit egy két ember megszól mert hízott?

Figyelt kérdés
Elegem van komolyan.Párkapcsolatban élek 17 hónapja.Azóta hormonbajok lettek nálam és híztam vagy 20kg-ot.Ezt normális ember nem jegyi meg mindig.Ritka az aki meg is jegyezné,ha meg is jegyzi csak 1szer.A párom utokatesójának a férja viszont akár hányszor találkozunk mindig fölemlegeti azt h én híztam.Mindig mondja páromnak h ő egyre jobban fogy,de amit ő lead azt én meg fölveszem.Mindig talál valamit komolyan.Amikor még vékonyabb is voltam (sosem vtam kifejezetten vékony)akkor ugye mellem is volt rendesen mert ugye vékony sose voltam.Akkor minig azt mondta páromnak hogy hogy szokottt engem megmászni a melleim miatt?Miniden egyes pillanatan megjegyzi azt h én híztam.Nem tudom mire jó,de már agyon unom.Egyeltalán mi köze hozzá?Ki ő nekem?Senki?Véleményetek?Esetleg vki járt már így?
2009. aug. 10. 09:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzá kell tennem h neki 180centi 50kg-os lánya van.Sztem nem mindenkinek kell ilyennek lennie.De beleszólnia se kéne sztem...amúgy jó nagy parasztok egyébént úgy stílusra.
2009. aug. 10. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem beszélgess el a férjedel hogy ez téged zavar. ÉS esetleg beszélgesetek el azzal az emberel is. Szerintem neki is van hibája... ha nem érti keress egyet és te is mondogassad neki.
2009. aug. 10. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzővel. Mondhatnád pl. azt, hogy hát te meg egyre bunkóbb vagy, napról napra.

A párodnak meg szerintem kutya kötelessége megvédeni, ha nem is úgy, hogy veszekedés legyen belőle, de minimum annyi, hogy "szállj már le erről a témáról öregem, mert erre senki sem kíváncsi!"

2009. aug. 10. 09:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából csak tűr a párom meg én is.Komolyan mondom az az ember akkora paraszt (a stílusa)hogy én csak ráhagyom,nem érdekel.Meg igazából sztem páromat sem.Igen engem is zavar a súlyom de amíg rendbe nem jövök szervileg meg mindenhogy addig el kell magamat fogadni meg minden.Ő meg nem tudom miért a francért emlegeti.Tényleg semmi közöm hozzá.Nekem nem rokonom...
2009. aug. 10. 09:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg mondom,amikor még semmilyen bajom nem volt.Vékonyabb is voltam akkor meg belekötött h mekkora mellem van.Hogy párom hogy mászik meg...nem normális.
2009. aug. 10. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan ember, aki csak úgy érzi jól magát, hogy másokat ócsárol, az beteg. Nyilvánvalóan nincs rendben önmagával, lehet, hogy csak a saját hiányosságait próbálja így kicsinyíteni, hogy másokban keres hibákat. A leggusztustalanabb fajta, aki ezt még humorosnak is tartja és elvárja, hogy mások még nevessenek is.
2009. aug. 10. 09:48
 7/8 A kérdező kommentje:
nos,aki legutóljára írt annak passol a legjobban az hogy milyen sílusa van.Ő pont ilyen...
2009. aug. 10. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt hasonló. Pontosabban nálunk barátnőm anyja volt az aki mindig beszólt hasonlókat. :)

Egy ideig tűrtem, s csak barátnőmnek panaszkodtam. Egy idő után azonban betelt a pohár. Amikor ő beszólt nekem ezzel a témával kapcsolatban, próbáltam minél frappánsabban, humorosan, azonban ugyanolyan szinten visszavágni az ő hibáival kapcsolatban.

Sikerült! :) Azóta már nem mer mondani semmit, mivel tudja, hogy a helyzetből úgyis ő jönne ki rosszul.

2009. aug. 10. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!