Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen "alkalomból" szoktad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "alkalomból" szoktad meglepni a párod azzal, h egy szexi fehérneműben várod?

Figyelt kérdés
összvissz 2 hete h először lefeküdtünk egymással. Van egy szexi fehérnemű szettem. Korai lenne még bevetni? Vagy ti mikor szoktatok ilyesmit csinálni?
2012. okt. 26. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én tangában várnám, mivel férfi vagyok, befeszítve és közben szupermenszerű mozgásokat végeznék.
2012. okt. 26. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Az enyém minden alkalommal meglep!
 3/13 anonim ***** válasza:
Amikor olyan a kedvem :) igazából nálam nincs alkalomhoz kötve
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor a legtutibb, mikor te 100%-osan rá vagy hangolódva a szexre, mert akkor a csajokból igazi vadmacska bújik elő, ami a pasiknak a legjobb és ezt még fokozza a szexi fehérneműszett ! :)
2012. okt. 26. 19:54
 5/13 A kérdező kommentje:

szóval nem éreznétek ti pasik ezt nyomulásnak úgy értem h mindig mondják h hagyjam magam meghódítani most meg tálcán kínálom magam...

csajok, milyen sűrűn műveltek ilyet?

2012. okt. 26. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Én az első alkalommal, amikor barátomhoz mentem, mondtam, hogy nem akarok vele még lefeküdni, de óvszerrel felszerelve olyan kvás cuccban mentem, hogy igazából bőven nem volt kérdés, hogy mit akarok. :D

Azóta is sokszor megyek szexis göncökben hozzá. Szeretek szexis göncökben találkozni vele, szeretem az arcát, ahogy csillogó szemekkel néz közben és tetszek neki. Nem kell hozzá külön alkalom.

21L

2012. okt. 26. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Akárhányszor amikor csak találkozunk és megyek hozzá:D
2012. okt. 26. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
csak spontán néha eszembe jut.. legutóbb a közös nyaraláskor leptem meg egy lila hálóinggel:D
2012. okt. 26. 20:01
 9/13 anonim ***** válasza:
hanyas vagy te disznó?
2012. okt. 26. 20:03
 10/13 A kérdező kommentje:
és ugyanazt a szexi fehérneműt többször is beveted?
2012. okt. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!