Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim hanyagol a fű miatt. Mi csináljak?
Szóval. 2 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi időben alig foglalkozik velem. Ha mondom Neki akkor nem akar elveszíteni meg hasonlók... Mindig a barátaival van és szívnak.
Mi csináljak Vele?
Azt az embert, aki belecsöppent a füvezésbe, nem fogja érdekelni a valóság. beszűkül a világa, és az összes cselekvése, gondolata kizárólag a füvezésre összpontosul. abban a környezetben szocializálódik, ami a fűvel van kapcsolatban, a fűn kívüli világot sivárnak, unalmasnak tartja, és nem is kíváncsi rá. ezért hanyagol a barátod. neked kell eldönteted, fontos-e annyira számodra ő meg a kapcsolatotok, hogy megkíséreld ebből kirángatni, mert ez egy piszok kemény munka. igazából neki kell akarnia kiszállni ebből. lehet, hogy minden jószándékod ellenére te ehhez kevés leszel. tudom, hogy megy ez, mert egy időben én is keményen füveztem, a napi 3 cigi megvolt, de akkor parancsoltam megálljt a dolognak, amikor rádöbbentem, hogy teljesen leépült a külvilággal való kapcsolatom, csak az a 3-4 társam van, akikkel szívogatok illetve a betépett gondolataim. elegem lett, vettem egy nagy levegőt és abbahagytam. ilyesmire kéne ráébreszteni a barátodat is, ha kell, szakember segítségével.
egy lány
valószínűleg feljelentem a saját barátom...
többi választ köszönöm...
Szia!
Mondd meg neki, hogyha nem tudja abbahagyni, otthagyod. Ha fontosabb neki a fű mint te, akkor azonnal felejtsd el.
Mi a barátommal 1,5 éve vagyunk/voltunk együtt.Ő füvezik heti rendszerességgel illetve néha mást is. Többször megkértem, hogy tegye le és mi lett a vége? Az hogy annál inkább csinálta. Sőt rosszabb esetbe hazudott,hogy ő nem nem csinálja. Ez mint ahogy mi kapcsolatunk sem lesz jobb. Nem hiszem, hogy a mindennapi közegből a barátod ki tud lépni ha maga nem akar! Persze szereted de jobb kilépni most mint hónapokig szenvedni ezzel a dologgal amiből jó nem sülhet ki. De kívánom, hogy a te barátod legyen a kivétel.
18/L
Próbáld meg rábeszélni, hogy ne szívjon ilyen sokat, ha téged nem zavart a heti 1x-2x-i betépés akkor próbáld meg visszaszoktatni arra...
De szerintem nem működőképes így a kapcsolat. Egyik barátom is így járt és hamar szakítottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!